000 nam a22 7a 4500
999 _c7768
_d7768
003 OSt
005 20200113102310.0
008 200113b xxu||||| |||| 00| 0 eng d
020 _a9789951885577
040 _cAAB
041 _hAlbanian
080 _a34(047.3)
100 _94840
_aHajdari, Anka
245 _aDrejtësia ende e paarritshme
260 _aPrishtinë
_bGrafika rezniqi
_c2016
300 _a496 p.
_c21 cm.
500 _aDrejtësia ende e paarritshme. Raporti vjetor i FDH Kosovë 2015.
504 _aPërmbajtja:5-6 p. Lista e akronimeve të përdorura. Titulli paralel në gjuhen shqipe,serbe dhe angleze.
546 _aalbanian
650 0 _94842
_aJurispondenca
942 _2udc
_cBOOK