000 nam a22 7a 4500
999 _c7600
_d7600
003 OSt
005 20190206120258.0
008 190206b xxu||||| |||| 00| 0 eng d
020 _a9789928190024
040 _cAAB
041 _aalb.
_halb.
080 _a341
100 _94660
_aCanaj, Erjona
245 _aLëvizja e lirë e personave në bashkimin europian
260 _aTiranë
_bUetPress
_c2014
300 _a252 p.
_c22 cm.
500 _aParathënie: Ksenofon Krisafi: p. XV-XXII Në kopertinën e palosur fotografia me shënime për autoren dhe librin.
504 _aBibliografia: p.239-251
546 _aalb
650 0 _97
_aLaw
_xBashkimi europian -Studime krahasuese
942 _2udc
_cBOOK