000 nam a22 7a 4500
999 _c70
_d70
003 OSt
005 20170216130324.0
008 170216b xxu||||| |||| 00| 0 eng d
040 _cAAB
080 _a341.33
245 _aKonventat e Gjenevës të 12 Gushtit 1949 dhe protokollet shtesë
260 _aPrishtinë
_bKomiteti ndërkombëtar i Kryqit të kuq
300 _a392 p.
_c21 cm.
650 0 _97
_aLaw
_xKonventa
942 _2udc
_cBOOK