000 nam a22 7a 4500
999 _c51
_d51
003 OSt
005 20170216100123.0
008 170216b xxu||||| |||| 00| 0 eng d
020 _a9951855261
040 _cAAB
080 _a341.231+339.924
100 _958
_aKeka, Gjon
245 _aKosova drejt pavarësisë dhe integrimit
260 _aPrishtinë
_bKGT
_c2006
300 _a167 p.
_c19 cm.
650 0 _97
_aLaw
_vIntegrime
942 _2udc
_cBOOK