000 nam a22 7a 4500
999 _c4638
_d4638
003 OSt
005 20170308095621.0
008 170308b xxu||||| |||| 00| 0 eng d
040 _cAAB
041 _aalb
080 _a821.18-4
100 _93012
_aKosa, Kaso
245 _aPolitikanë dhe sharlatanë
260 _aTiranë
_bIliria
_c2001
300 _a160 p.
_c21 cm.
500 _aHumor dhe satirë (Pjesë të zgjedhura në vargje dhe prozë)
650 0 _9142
_aLetërsi
_xHumor dhe satirë
942 _2udc
_cBOOK