000 nam a22 7a 4500
999 _c325
_d325
003 OSt
005 20170318142522.0
008 170221b xxu||||| |||| 00| 0 eng d
020 _a9789951885973
040 _cAAB
080 _a62608300189(075.8)`(135)
245 _aNdërgjegjësimi i Infermierëve dhe Mamive në Fushën e kërkimit Shkencor Manual
260 _aPrishtinë
_bArtini
_c2012
300 _a138 P.
_c24 CM.
500 _aMateriali është përkthyer nga : Alida Ramaj Idriz Sopjani Vasilika Prifti
650 0 _9319
_aMjekësi
942 _2udc
_cBOOK