000 nam a22 7a 4500
999 _c31
_d31
003 OSt
005 20170216085831.0
008 170215b xxu||||| |||| 00| 0 eng d
020 _a9786084503699
040 _cAAB
080 _a334.012.64
100 _935
_aShuklev, Bobek
245 _aBiznesi i vogël dhe ndërmarrësia
260 _aTetovë
_bUniversiteti i evropës jug lindore
_c2012
300 _a430 p.
_bilstr. me ngjyra
_c27 cm.
650 0 _934
_aEkonomi
_xNdërmarrësi
700 _936
_aRamadani, Veland
942 _2udc
_cBOOK