000 nam a22 7a 4500
999 _c3013
_d3013
003 OSt
005 20170302140429.0
008 170302b xxu||||| |||| 00| 0 eng d
020 _a9789951880527
040 _cAAB
080 _a341 (075.8)
100 _92345
_aGruda, Zejnullah
245 _aE drejta ndërkombëtare publike
260 _aPrishtinë
_bAutori
_c2013
300 _a666 p.
_c24 cm.
500 _aBotimi i plotësuar dhe i përmirësuar
650 0 _97
_aLaw
_xE drejta ndërkombëtare
942 _2udc
_cBOOK