000 nam a22 7a 4500
999 _c198
_d198
003 OSt
005 20170220153117.0
008 170220b xxu||||| |||| 00| 0 eng d
040 _cAAB
080 _a37
245 _aPërmbledhje e politikave - Të gjithë fëmijët regjistrohen, vijojnë dhe përfundojnë arsimin-
260 _aKosovë
_bUNICEF
_c2014
300 _a13
_btabel.
_c30 cm.
500 _aTë botuara në: Shqip (6 egzemplarë), Anglisht (3 egzemplarë).
650 0 _9126
_aEdukim
942 _2udc
_cBOOK