000 nam a22 7a 4500
999 _c1581
_d1581
003 OSt
005 20170224114745.0
008 170224b xxu||||| |||| 00| 0 eng d
040 _cAAB
041 _halb
080 _a398.23(=18)
100 _91399
_aBajraktari, Destan
245 _aFjalë të urta dhe thënie popullore shqipe
260 _aPrishtinë
_bAutori
_c1994
300 _a596 p.
_c24 cm.
650 0 _9610
_aFolklor
942 _2udc
_cBOOK