000 nam a22 7a 4500
999 _c1408
_d1408
003 OSt
005 20170223163341.0
008 170223b xxu||||| |||| 00| 0 eng d
040 _cAAB
041 _halb
080 _a327.2
100 _91300
_aLenin, V.I
245 _aShteti dhe revolucioni - Mbi shtetin
260 _aPrishtinë
_bRilindja
_c1977
300 _a183 p.
_c20 cm.
546 _aAlbanian
650 0 _97
_aLaw
942 _2udc
_cBOOK