Your search returned 703 results. Subscribe to this search

|
1. Vështrim mbi letersinë amrikane

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.111 (73).09 VËSHTRIM] (1).

2. Pobieda Redovinca

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: SPLIT 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.131.1-32 POBJEDA 1988] (1).

3. Stabla

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Novi Saf Other title: Izbor pripovedaka Albanca u Jugoslaviji.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-32 STABLA ] (1).

4. Agmia

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Gjilan EUROGRAPHIC 1994Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 AGMIA 1994] (1).

5. Vepra Letrare

by Abdihoxha, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frasheri 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 ABDI HOXHA 1984] (1).

6. Poezi

by Agolli, Dritëro.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 AGOLLI 1979] (1).

7. Reze djelli

by Asdreni.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1971Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

8. Psallme murgu

by Asdreni.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1971Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

9. PSALLAME MURGU

by Asdreni.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

10. Kambana e Krujes

by Asdreni.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

11. Poezi 1

by Asllani, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

12. Poezi 2 (Jeta dhe vepra)

by Asllani, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

13. Psallme Murgu

by Asdreni.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 ASDRENI 1987] (1).

14. Letërsia në tekstet shkollore të gjimnazit në Kosovë (2000-2010)

by Statovci - Shala, Safete.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 STATOVCI 2013] (1).

15. Vepra Letrare 3

by Bulka, Nonda.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

16. Vepra Letrare 2

by Bulka, Nonda.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

17. Vepra Letrare 1

by Bulka, Nonda.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

18. Retorika dhe Letrarësia (Teksti i Bogdanit)

by Berishaj, Anton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Buzuku 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

19. Gjergj Fishta (Jeta dhe Vepra)

by Bala, Vehbi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Ombra GVG 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

20. Lexim letrar me pasqyrë te letersisë (botim i gjashtë)

by Berisha, Latif | Shema, Isak.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës