Your search returned 97 results. Subscribe to this search

|
41. Ungjilli në shqipëri

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 27-278(496.5) UNGJILLI 1991] (1).

42. Falja burim jete

by Demaj, Marjan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Littau 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 27-236 DEMAJ 2002] (1).

43. Shën Dominik Savio

by Bosko, Teresio.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkodër Don Bosko 1992Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 27-236 BOSKO 1992] (1).

44. Masakra e Mejes dhe e Korenicës

by Berisha, Engjëll.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Gjakovë Gjon Nikollë Kazazi 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 232.28 BERISHA 2001] (1).

45. Ungjilli shenjt sipas Mateut

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Botim i shoqërisë biblike 1974Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 27-236 UNGJILLI 1974] (1).

46. Beteja e madhe ndërmjet Zotit dhe djallit

by White, Ellen G.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Znaci na vremeto 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 22/28(091) WHITE 2003] (1).

47. Popujt e zhdukur

by Jahja, Harun.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë AKEA 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 297 JAHJA 2003] (1).

48. Drejt një qytetrimi botëror me dashuri & tolerancë

by Gylen, M.Fethullah.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Prizmi 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 28-426 GYLEN 2007] (1).

49. Fethullah Gylen- Ura mes të shkuarës dhe të ardhmes

by Ynal, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Prizmi 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 28-21 YNAL 2010] (1).

50. Psalmet

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Bashkësia e Popullit të Zotit 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 27-243.63 PSALMET 1987] (1).

51. Jeta Dashuria Shërbimi

by Gjergji, Lush.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Gjakovë Kuvendi françeskan 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 27-271.4 GJERGJI 2001] (1).

52. Zbulimi i Zotit dhurata më e çmuar

by Gjergji, Lush.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Shpresa 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 27-271.4 GJERGJI 2002] (1).

53. Rruga

by Escriva, Josemaria.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Ferizaj Drita 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 27-275 ESCRIVA 1998] (1).

54. Libri im për Zotin

by Gruber, Elmar.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Fjala Hyjnore 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 27-278 GRUBER 2004] (1).

55. Dialog ndërmjet të krishterit dhe muslimanit

by Baxhil, Hasan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Rinia dhe kultura Islame 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 27-275 BAXHIL 2001] (1).

56. Fragmente nga jeta e sahabeve

by El-Basha, Abdurrahman Rafet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Dituria Islame 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 28 ABDULHAMID 1993] (1).

57. Më shumë zdrukthëtar

by McDowell, Josh.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 1995Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 27-312 MËKDAUELL 2000] (1).

58. Kleri katolik shqiptar dhe letërsia

by Ahmeti, Isak.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Ferizaj Drita 1994Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 272(090) AHMETI 1994] (1).

59. Zoja e Hasit

by Kërhanaj, Nikollë | Kajtazi, Ndue.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Gjakovë Kuvendi Françeskan 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 272-9 KËRHANAJ 2000] (1).

60. Përse muslimanët kanë mbetur prapa e të tjerët kanë përparuar

by Arsllan, Emir Shekib.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 28(091)ARSLLANI 2002] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës