Your search returned 97 results. Subscribe to this search

|
21. Dich behutet ein wachsamer Engel

by Jan Rotting, Gerhard.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Ulm MediaKern Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 2 ROOTING ] (1).

22. Dich erwartet eine gesegnete Zukunft

by Jan Rotting, Gerhard.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Ulm MediaKern 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 2 ROOTING 2012] (1).

23. Dich umhullt die ganz grose liebe

by Jan Rotting, Gerhard.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Germany Jojannis 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 2 ROTTING 2011] (1).

24. Dich verlasst die Hoffnung nie - Impulse, die Mut machen

by Jan Rotting, Gerhard.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Ulm MediaKern 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 2 ROTTING 2013] (1).

25. Heronjtë e miteve antike - Leksion i mitologjisë greke dhe romake

by Vojtech, Zamarovsky.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 292.11/.21(031) ZAMAROVSKY 1985] (1).

26. The true message of Jesus

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Riyadh The Islamic propagation office in Rabwah 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 27 MESSAGE 2007] (1).

27. Njëshmëria e Krijuesit: Kush e krijoi këtë gjithësi të përsosur? Përse ne jemi krijuar?

by Ez-Zendani, Abdul Mexhid Aziz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Furkan ISM 2000/1421Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 211:212:213] (1).

28. Si të çlirohemi prej hidhërimit?

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Tenda 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 2-42 HIDHËRIMIT 2001] (1).

29. Meditime për Trininë e Shenjtë

by Gjolaj, Don Nosh.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Shpresa 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 23/28 GJOLAJ 1999] (1).

30. Shën Pali

by Tresmontant, Claude.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prizren DRITA 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 235 TRESMONTANT 1999] (1).

31. Vlerë shpirtërore

by Harapi, Anton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Hylli i Dritës 1994Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 27(049.5) HARAPI 1994] (1).

32. A është kjo rastësi?

by Raleviq, Simo.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Pejë Shtëpija e lutjeve 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 252.8 RALEVIQ 1996] (1).

33. Feja dhe Mjekësia në luftën kundër abortit, alkoolzmit e drogë,bixhozit dhe lojrat të fatit

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 17:02:2 AGA 2001] (1).

34. Lajmi i mirë i cili na bënë të lumtur

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 22/28:316 LAJMI 1984] (1).

35. Kombësia dhe feja në Shqipëri 1920-1944

by Roka, Roberto Moroco dela.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Elena Gjika 1994Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 22/28(496.5) ROKA 1994] (1).

36. The book of kells

by Praed, Ben Mackworth.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Ebury press 1993Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 27-236 THE BOOK 1993] (1).

37. Biri i shtëpisë së davidit- Jezui i Nazaretit

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Dituria 1991Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 27-236.5 BIRI 1991] (1).

38. Shenjtërit pajtorët tanë

by Prela, Nikë.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Ferizaj Drita 1995Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 27-236.5 PRELA 1995] (1).

39. Bibla në letërsinë shqiptare

by Ahmeti, Isak.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 27-23+821.18 AHMETI 1999] (1).

40. Ungjilli i Jezu Krishtit sipas Gjonit dhe Romakëve

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Shpresa e re Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës