Your search returned 32 results. Subscribe to this search

|
21. Strategjia e bshkimit shqiptar

by Qosja, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik 1992Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.1 (=18) Qosja 1992] (1).

22. Ligjërimi paravajtëse

by Qosja, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë NBGL Dukagjini Pejë 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.1 (=18;496.15) Qosja 1996] (1).

23. Nezasticena Sudbina o Albancima u Jugoslavija danas

by Qosja, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Zagreb Hsls 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.1 (=18;496.15) Qosja 1990] (1).

24. 12 Porositë e Arbën Xhaferit (Shqiptari që i mungoi këtij 100 vjetori)

by Xhunga, Rudina.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Dudaj 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.1 Xhunga 2012] (1).

25. Vepra 1

by Zajmi, Gazmend.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve të Kosovës 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.1 ZAJMI 1997] (1).

26. Markizmi, socializmi dhe vetëqeverisja

by Murtezai, Ekrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Qendra krahinore e arsimit marksist 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.171 MURTEZAI 1977] (1).

27. Apologjie e çështjes shqiptare

by Stavileci, Masar.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Shkronja 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.1 StaviLeci 1998] (1).

28. Apologji e çështjes shqiptare

by Stavileci, Masar.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Maluka 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 232.1 Stavileci 2012] (1).

29. Mos kij frikë, se i ke djemtë në Amerikë Si e futi pullazxhiu Amerikën në luftë në Kosovë

by Sullivan,Stacy.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Koha 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 232.1 Sullivan 2009] (1).

30. Nacionalja dhe nacionalistja

by Shuvar,Stipe.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 232.1 (497.1) Shuvar 1988] (1).

31. Diplomacia bashkëkohore dhe Mediat

by Etemaj, Burim.

Edition: fistMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2017Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 327 ETEMAJ 2017] (1).

32. Çështja Shqiptare në Konferencën e Parisit 1919-1920

by Culaj, Lush.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.1 CULAJ 2010] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës