Your search returned 303 results. Subscribe to this search

|
21. Kapitali (Kritikë e ekonomisë politike)

by Marks, Karl.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1975Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330 .342 .14] (1).

22. Bazat e menaxhimit - Koncepte dhe aplikime themelore

by Robbins, Stephen P | DeCenzo, David.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UET Press 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658 ROBBINS 2013] (1).

23. International business - Environments and Operations

by Daniels John D | Radebaugh Lee h.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Canada Indiana University 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658.1 DANIELS 1989] (1).

24. Parimet e Marketingut

by Kotler, Philip | Armstrong, Gary.

Edition: Botimi i 13-tëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UET Press 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658.8 KOTLER 2013] (1).

25. Ekonomska kriza i reforma socializima

by Vojnic, Dragomir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Zagreb Globus 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.342.15 (497.1) VOJNIC] (1).

26. Kërkimet e tregut

by Reshidi, Nail.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Riinvest 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.342.151 Reshidi 1997] (2).

27. Sistemi ekonomik dhe zhvillimi i kosovës

by Sadiku,Muhamet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Riinvest 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.342.17 (496.51) SADIKU 1997] (1).

28. Primeneta ekonomija

by Mojsoski,Vasil | Karagjova,Vera.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Ohrid Cv.Klient Ohridski 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.342.14/15 MOJSOSKI 2002] (1).

29. Mobilizimi i kursimit te diasporës kosovare

by Govori,Fadil.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Riinvest 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.567.2 GOVORI 1997] (1).

30. Rreth kritikës së ekonomisë politike

by Marks, Karl.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.85 MARKS 1977] (1).

31. Teorija novog socializma J.K. Galbraitha

by Dujsin,Uros.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Zagreb Globus 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.83 DUJSIN] (1).

32. Historia e ekonomisë

by Galbraith,Kenneth John.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Shtëpia e librit dhe e komunikimir 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.8 GALBRAITH 2004] (1).

33. Lëvizja revolucionare e sindikatave dhe lidhja e sindikatave të kosovës 1919-1975

by Pushkolli, Fehmi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i historisë së kosovës 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 331.105.44 PUSHKOLLI 1977] (1).

34. Menaxhimi (Bazat e Menaxhimit)

by Koleci, Baki | Turkishi, Neritan.

Edition: Botimi i dytëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658 KOLECI 2014] (1).

35. Sjellje organizative

by Kasimati,Mimoza.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Universiteti i Tiranës 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.1 KASIMATI 2010] (1).

36. Hyrje në biznes

by Gaspar | Bierman | Kolari | Hise | Smith | Arreola- Risa.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Oxford University Press 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 65 GASPAR 2007] (1).

37. Biznesi dhe punësimi

by Mustafa, Isak.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Shkrola 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 65.011.1 MUSTAFA 2006] (1).

38. Letra mbi kapitalin

by Marks, Karl | Engels, Fedri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1978Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.85 MARKS 1978] (1).

39. Menaxhment ( Bazat e Menaxhimit)

by Koleci, Baki | Reçica, Fetah | Turkishi, Neritan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtine Kolegji AAB 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 65.01 KOLECI 2008] (1).

40. Manaxhimi

by Llaci, Shyqyri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658 LLACI 2006] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës