Your search returned 303 results. Subscribe to this search

|
181. Aspekte të politikës ekonomike të mirëqenies së popullit në RPS të Shqipërisë

by Tuli, Jonuz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Universiteti i Tiranës 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/2 330 TULI 1984] (1).

182. Konferenca e gjashtë ndërkombëtare biznesi dhe punësimi

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti i financave i Kosov IFK 2007Other title: Sixth interenational conference business and employment.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 33 EKONOMI 2007] (1).

183. Vjetori statistikor i KSA të Kosovë - 1984

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Krahina socialiste autonome e Kosovës enti krahinor i statistikës 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 33 EKONOMI 1984] (1).

184. Organizimi i prodhimtarisë

by Buçinca, Qemal Y.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i krahinës socialiste autonome të Kosovës 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658 BUÇINCA 1985] (1).

185. Vjetori statistikor i KSA të Kosovë - 1985

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Krahina socialiste autonome e Kosovës enti krahinor i statistikës 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 33 STATISIKOR 1985] (1).

186. Vjetori statistikor i KSA të Kosovë - 1978

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Krahina socialiste autonome e Kosovës enti krahinor i statistikës 1978Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 33 STATISTIKOR 1978] (1).

187. Vjetori statistikor i KSA të Kosovë - 1977

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Krahina socialiste autonome e Kosovës enti krahinor i statistikës 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 33 STATISTIKOR 1977] (1).

188. Vjetori statistikor i KSA të Kosovë - 1981

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Krahina socialiste autonome e Kosovës enti krahinor i statistikës 1981Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 33 STATISTIKOR 1981] (1).

189. International Journal of Market Research

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: UK Rilindja 2004Other title: The Journal of the Market research Society .Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658.83 INTERNATIONAL 2005 V47/1] (1).

190. Accounting for Non-Accounting students

by Dyson, J. R.

Edition: Third editionMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: UK Pitman Publishing 1994Other title: Instructor's Manual.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 657 DYSON 1994] (1).

191. Privatizimi i ndërmarrjeve shoqërore dhe reforam e ndërmarrjeve publike në Kosovë

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Riinvest 2002Availability: Items available for loan: (1).

192. promovimi i zhvillimit ekonomik nëpërmjet shoqërisë civile

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Riinvest 2001Other title: Tryezë e Forumit Ndërkombëtar.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 331 PROMIVIMI 2001] (1).

193. Accounting for Non-Accounting students

by Dyson, J. R.

Edition: Fourth editionMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: UK Pitman Publishing 1997Other title: Instructor's Manual.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 657 DYSON 1997] (1).

194. Kontabiliteti I

by Sylqa, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Pejë Shoqata Ekonomike e Studentëve të SHLEK-ut 1976Other title: (Sipas ligjëratave të mbajtura gjatë vitit shkollor 1974/75).Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 657 SYLQA 1976] (1).

195. Studim: Gjendja dhe pozita e arsimit shqip në Kosovë në periudhën 1990-95 dhe mundësit e zhvillimit të mëtejmë

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti ekonomik 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 33 EKONOMI 1996] (1).

196. Studimi statistikor i kualitetit të produkteve

by Sheri, Fiqri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Universiteti i Tiranës 1965Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.1 SHERI 1965] (1).

197. Probleme të efikasitetit Ekonomik të investimeve kapitale dhe të teknikës së re

by Misja, Vladimir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Universiteti i Tiranës 1965Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.1 MISJA 1965] (1).

198. Ekonomia politike - Imperializimi II

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Universiteti i Tiranës 1973Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 33 EKONOMI 1973] (1).

199. Marrëdhëniet me publikut

by Tartari, Alban.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Botimet Toena 2017Other title: Monografi hyrëse në problematikat dhe tematikat e MP-së.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659.4 TARTARI 2017] (1).

200. Economics

by Sloman, John.

Edition: fourth editionMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Harlow London Pearson Education Financial Times : Prentice Hall 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330 SLOMAN 2000] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës