Your search returned 303 results. Subscribe to this search

|
161. Ekonomia popullore

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Organi Ekonomik dhe Politik i Dikastereve Ekonomike 1963Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-3/2 330 EKONIMIA 1963] (1).

162. Organizimi i punës

by Jaeger, A | Kukoleqa. J.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i krahinës socialiste autonome të Kosovës 1964Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/1 658 JAEGER 1964] (1).

163. Koncepcioni i zhvillimit afatgjatë të KSA të Kosovës deri në vitin 2000

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Ekonomik Prishtinës 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/1 33 EKONOMI 1985] (1).

164. Ekonomia

by Gacaferri, Nysret.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-3/4 33 GACAFERRI ] (1).

165. Ekonomia politike e socializmit

by Pomak,Pajzit | Selmanaj, Selman | Gjokiq, Zoran.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/2 338.2 POMAK 1984] (1).

166. Ekonomia politike

by Gacaferri, Nysret.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/2 338.2 GACAFERRI 1985] (1).

167. Ekonomia politike

by Bashota, Nuri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Tekstee dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1986Other title: Bazat e ekonomisë politike dhe mënyra kapitaliste e prodhimit.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/2 338.2 BASHOTA 1986] (1).

168. Ekonomia popullore

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Organi Ekonomik dhe Politik i Dikastereve Ekonomike 1964Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/2 330 EKONOMIA 1964] (1).

169. Probleme ekonomike

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Akademia e shkencave e RPSH 1974Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/2 330 PROBLEME 1974] (1).

170. Ekonomia popullore

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Organi Ekonomik dhe Politik i Dikastereve Ekonomike 1967Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/2 330 EKONOMIA 1967] (1).

171. Probleme ekonomike

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Akademia e shkencave e RPSH 1973Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/2 330 PROBLEME 1973] (1).

172. Analiza ekonomike-financiare e ndërmarrjeve në kushtet e inflacionit

by Gorani, Hajrullah.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/2 330 GORANI 1988] (1).

173. Ekonomia

by Gacaferri, Nysret.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/2 330 GACAFERRI 1996] (1).

174. Bazat e ekonomisë politike

by Radunoviq, Rajko | Angjeliq, Angjelko.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Tekteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1982Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/2 338.2 RADUNOVIQ 1982] (1).

175. Financat

by Komoni, Sabahudin.

Edition: Botimi i dytëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1983Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/2 336 KOMONI 1983] (1).

176. Bazat e ekonomisë politike

by Bashota, Nuri.

Edition: Botimi i dytëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri shkollor 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/2 338.2 BASHOTA 2001] (1).

177. Ekonomia popullore

Edition: 6Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Organi Ekonomik dhe Politik i Dikastereve Ekonomike 1964Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/2 330 EKONOMIA 1964] (1).

178. Ekonomia popullore

Edition: 3Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Organi Ekonomik dhe Politik i Dikastereve Ekonomike 1964Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/2 330 EKONOMIA 1964] (1).

179. Ekonomia e industrisë së RSFJ

by Bogdanoviq, Millosh.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 1975Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/2 330 BOGDANOVIQ 1975] (1).

180. Ekonomia

by Gacaferri, Nysret.

Edition: Botimi i tretëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/2 330 GACAFERRI 2000] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës