Your search returned 303 results. Subscribe to this search

|
101. Medunarodni marketing - kooperacioni koncept

by Jovic, Mile.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Beograd Savremena administracija 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 339.138 JOVIC 1990] (1).

102. Kërkimi marketing

by Elmazi, Liljana.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 339.138 ELMAZI KËRKIM 2007] (1).

103. Politika ekonomike e Jugosllavisë

by Vasiq,Velimir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1969Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-3/2 338.2 VASIQ 1969] (1).

104. Marketingu në praktikë

by Aliu, Hamit | Çepreganov, Tihomir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tetovë Tringa 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 339.138 ALIU 2008] (1).

105. Ndërhyrja e kapitalit të huaj në Shqipëri dhe qëndrimi i qarqeve demokratike 1921-1925

by Toçi, Veniamin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Akademia e shkencave e RPSH - Instituti i historisë 1974Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 338.2 TOÇI] (1).

106. Marketingu - Bazat

by Ceku, Bardhyl | Abazi, Arjan | Elmazi, Liljana.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 339.138 CEKU 2000] (1).

107. Tranzicioni dhe reformat institucionale në Kosovë

by Sadiku,Muhamet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Riinvest 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 338.2 SADIKU 2007] (1).

108. Marketingu industrial dhe kërkesa për produkte industriale

by Pllana, Mustafë.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti ekonomik 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 339.138 PLLANA 1998] (1).

109. Shërbimet e marketingut

by Elmazi, Liljana | Bytyçi, Shaip.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 339.138 MARKETINGU 2007] (1).

110. Bazat e marketingut

by Jakupi, Ali.

Edition: Botimi i dytëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 339.138 JAKUPI 1999] (1).

111. Marketingu - Hyrje e ilustruar me shembuj

by Gunther, Johann.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 339.138 GUNTHER 2010] (1).

112. Megjunaroden marketing

by Milladinoski, Sofronia.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Ohrid Centerza naucno- istazhivanka rabota 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 339.138 MILADINOSKI 2004] (1).

113. Biznesi ndërkombëtar

by Kristo, Ilia.

Edition: botimi i dytëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë SHBLU 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 339.5 KRISTO 2004] (1).

114. International business

by Tayeb, Monir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: London Pearson education limited 2000Other title: Theories, policies and practices.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 339.9 TAYEB 2000] (1).

115. E drejta biznesore ndërkombëtare

by Smaka, Riza.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti mbretëror Iliria 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 339.5:342.951 SMAKA 2006] (1).

116. Basics of the customs system

by Suceska, Mersida.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Sarajevo Sarajevo university 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 339.543 SUÇESKA 1998] (1).

117. The language of TRADE

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: U.S 1993Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 339.5 TRADE 1993] (1).

118. Principles and practice of Marketing

by Jobber, David.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: London McGraw-Hill higher education 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 339.138 JOBBER 2010] (1).

119. Ekonomia monetare - paraja, bankat dhe tregjet financiare

by Haderi, Sulo.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shoqata e kerkimeve shkencore social-ekonomike 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 339.9.012.23 HADERI 2003] (1).

120. Slobodne zone i privredni razvoj

by Suceska, Mersida.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Sarajevo Fakultet kriminalistickih 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 339.543.62:338.1 SUCESKA 2006] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës