Your search returned 68 results. Subscribe to this search

|
21. Psikologjia Shkenca e proceseve mendore dhe e sjelljes njerëzore

by Maisto, Albert A | Morris, Charles G.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Qendra për Arsim Demokratik 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 159.9 MORRIS 2008] (1).

22. Psikanaliza e Artiti dhe e Letërsis

by Freud, Sigmund.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë DITURIA 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 159.964.2:82 FROJD 2000] (1).

23. Logjika

by Murtezai, Ekrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri Shkollor 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 16 MURTEZAI 1999] (1).

24. Logjika

by Petroviq, Gajo.

Edition: Tekst për shkollat e mesme Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore i Krahinës Socialiste Autonome të Kosovës 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 16 PETROVIQ 1984] (1).

25. Autobiografija: Nova predvanija za uvodenja u psihoanalizu

by Frojd, Sigmund.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Beograd Matica srpska 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 159.964.26 FROJD 1984] (1).

26. Izbjeglistvo i devijantno ponasanje

by Haskovic, Mujo O.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tuzla 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 159.98 HASKOVIC 2003] (1).

27. Gjendja postmoderne: Raport mbi dijen

by Liotar, Zhan-Fransoa.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Pejë Dukagjini 1996Other title: La condition postmoderne: Le rapport surlesavior.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 165 LIOTAR 1996] (1).

28. Jeta si lojë

by Gjolaj, Don Nosh.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 159.9:2 GJOLAJ 2005] (1).

29. Seminare të zgjedhura nga lënda e psikofiziologjisë

by Shahini, Mimoza.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Iliri 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 159.963 SHAHINI 2007] (1).

30. 50 Ide Psikologjike që duhet ti dijë çdo njeri

by Furnham, Adrian.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Plejad 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 159.9 FURNHAM 2010] (1).

31. Leksikon i psikologjisë A - M

by Nushi, Pajazit.

Edition: Vëllimi I Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve e Kosovës 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: REF 159(038) NUSHI 2014] (1).

32. Leksikon i psikologjisë N - ZH

by Nushi, Pajazit.

Edition: Vëllimi II Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve e Kosovës 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: REF 159(038) NUSHI 2014] (1).

33. Kujtesa dhe trajtimi i saj në literaturën shqipe nomotike

by Nushi, Pajazit.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 159.953.3 NUSHI 2008] (1).

34. Menaxhimi i Kohes

by Tracy,Brian.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Damo 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 159.98.174.4 BRIAN TRACY 2014] (1).

35. Shëndeti mendor

by Vranica, Sylen | Rushiti-Vranica, Pervin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 2016 2016Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 613.86 VRANICA 2016] (1).

36. Psikologjia fiziologjike

by Vranica, Sylen | Rushiti-Vranica, Pervin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prizren Berati 2016Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 159.91] (1).

37. Lidershipi

by Tracy,Brian.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Damo 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 159.98.174.4 BRINA TRACY 2014] (1).

38. Përtej rrugës në të cilën rrallë shkohet

by Peck, Scott.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Albas 2017Other title: .Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 159.9 PECK 2017] (1).

39. Vishe këmishën e njeriut të lumtur

by Djedovic, Vahida | Krasniqi, Egzona (transl.).

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Magjia e Librit 2017Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 159.9 DJEDOVIC 2017] (1).

40. Frojdi

by Cvajg, Stefan | Tupja, Edmond (transl.).

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Fan Noli Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 159.96 CVAJG ] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës