Your search returned 4 results. Subscribe to this search

|
1. Gramatika e gjuhës së sotme Letrare shqipe- Sintaksa - Sintaksa e fjalisë

by Domi, M | Çeliku, M | Totoni, M | Përnaska, M | Floqi, S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1991Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'367 DOMI 1991] (1).

2. Gramatika e gjuhës së sotme letrare shqipe

by Domi, M | Çeliku, M | Totoni, M | Përnaska, Remzi | Floqi, S.

Edition: Sintaksa e fjalisë (maket)Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i Kosovës 1991Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'367 DOMI 1991] (1).

3. Letërsia e huaj - Pjesa II

by Domi, M | Spasse, Sterjo.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1969Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82 (091) 1969 P.2] (1).

4. Letërsia e huaj - Pjesa I

by Domi, M | Spasse, Sterjo.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1964Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82 DOMI 1964] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës