Your search returned 291 results. Subscribe to this search

|
61. Për historinë e alfabetit shqip

by Rrota, Justin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkodër 1936Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'351 (091) RROTA 1936] (1).

62. Histori e shkurtër e alfabetit shqip

by Sylejmani, Kadrush.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'35 SYLEJMANI 2005] (1).

63. Gjuha shqipe 5

by Beci, Bahri | Bubani, Loredan | Gurbardhi, Zamira.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjteve mësimore i Kosovës 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'36 BECI 1997 K.7] (1).

64. Gjuha shqipe

by Cimohovski, Vavllav.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'36 CIMOHOVSKI 1988] (1).

65. Fonetika e gjuhës shqipe

by Beci, Bahri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë EDFA 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'342 BECI 2004] (1).

66. Paralele të ligjërimit poetik

by Ushaku, Ruzhdi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1986Availability: No items available

67. Paralele të ligjërimit poetik

by Ushaku, Ruzhdi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1986Availability: No items available

68. Paralele të ligjërimit poetik

by Ushaku, Ruzhdi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1986Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 81'42 USHAKI 1986] (1).

69. Artikuj mbi gjuhën shqipe

by Ismajli, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'27 ISMAJLI 1987] (1).

70. Leksione xhepi për gjuhën

by Jorgaqi, Kristina.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Dudaj 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'35 JORGAQI 2000] (1).

71. Sociolinguistika

by Shkurtaj, Gjovalin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Libri universitar 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'27 SHKURTAJ 1996] (1).

72. Gjendja e terminologjisë shqipe në Jugosllavi

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'276 GJENDJA 1988] (1).

73. Dialektologjia shqiprate

by Gjinari, Jorgji.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore KSAK 1966Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'282 GJINARI 1966] (1).

74. Vepra 1

by Ajeti, Idriz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademija e shkencave dhe e arteve e Kosovës 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'282.2 AJETI 1997] (1).

75. E folmja e Rugovës

by Haradinaj, Adem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'282.2 HARADINAJ 1996] (1).

76. E folmja e Shalës së Bajgorës

by Mulaku, Latif.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'282.2 MULLAKU 2005] (1).

77. E folmja e Opojës

by Pajaziti, Naser.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë nstituti albanologjik i Prishtinës 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'282.2 PAJAZITI 2005] (1).

78. Hulumtime dialektologjike dhe onomastike

by Mulaku, Ragip.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'282.3 MULAKU 2005] (1).

79. Libri Shkollor

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSA të kosovës 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: REV 371 LIBRI Nr.2 1980] (1).

80. Studime etimologjike në fushë të shqipes II A-B

by Çabej, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Instituti i gjuhësisë dhe letërsisë 1976Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 '373.6 ÇABEJ V.2 1976] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës