Your search returned 290 results. Subscribe to this search

|
41. Studime gjuhësore III

by Çabej, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1976Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-26 ÇABEJ 1976 S-III] (1).

42. Studime gjuhësore IV

by Çabej, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-26 ÇABEJ 1977] (1).

43. Studime gjuhësore V

by Çabej, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1975Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-26 ÇABEJ 1975 S-V] (1).

44. Studime gjuhësore VIII

by Çabej, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-26 ÇABEJ 1976 S-VIII] (1).

45. Studime gjuhësore VI

by Çabej, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-26 ÇABEJ 1977 S-VI] (1).

46. Studime gjuhësore VII

by Çabej, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1986Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-26 ÇABEJ 1986] (1).

47. Studime gjuhësore IX

by Çabej, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-26 ÇABEJ 1989 S-IX] (1).

48. Kulturë e gjuhës - Viti I, nr.1

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Shoqata e Gjuhës Shqipe e Kosovës 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.19'26 KULTURË 2003] (1).

49. Kahe dhe dukuri të kulturës së gjuhës shqipe

by Shkurtaj, Gjovalin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Kristalina-KH 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'26 SHKURAJ 2003] (1).

50. Gjuha shqipe 7 - Gramatikë -Drejtshkrim -Gjuhë e folur dhe e shkruar

by Beci, Bahri | Bubani, Loredan | Gurbardhi, Zamira.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore të Kosovës 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'36 BECI 1997 K.7] (1).

51. Netët pellazgjike të Karl Reinholdit

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë K&B 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-112 REINHOLD 2005] (1).

52. Gjuha arabe 1

by Ajdini, Miftar.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.411.21 AJDINI 1997] (1).

53. Paskaskajorja- çështje e shqipes standarde (vështrim sinkronik) - The indefinite- an issue of the standard albanian (A syncronic review)

by Veselaj, Nuhi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Dardania Sacra Shtufi 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'367-114 VESELAJ 2000] (1).

54. Për vetorët e shqipes

by Bokshi, Besim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve e Kosovës 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'366 BOKSHI 2004] (1).

55. Gramatika e gjuhës së sotme shqipe

by Kelmendi, Ahmet | Hasimja, Mazllum.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'367 KELMENDI 2002] (1).

56. Drejtshkrimi i gjuhës shqipe

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1974Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-1 DREJTSHKRIMI 1974] (1).

57. Histori e gramatologjisë shqiptare (1635-1944)

by Kastrati, Jup.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'36-112 KASTRATI 1980] (1).

58. Leksiku bujqësor e blektorial i të folmeve shqipe të Malit të Zi (monografi)

by Zymberi, Abdullah.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'282.3 ZYMBERI 1996] (1).

59. Çështje të sinonimisë në gjuhën shqipe

by Islamaj, Shefkije.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'373.4 ISLAMAJ 1985] (1).

60. Sistemi i grafisë së tingujve të shqipes dhe vetitë perceptive e përmasat e lexueshmërisë së shkronjave të alfabetit të gjuhës shqipe

by Nushi, Pajazit.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'351 : 801.6 NUSHI 1988] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës