Your search returned 291 results. Subscribe to this search

|
21. Gramatika e gjuhës së sotme Letrare shqipe- Sintaksa - Sintaksa e fjalisë

by Domi, M | Çeliku, M | Totoni, M | Përnaska, M | Floqi, S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1991Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'367 DOMI 1991] (1).

22. Gjuha shqipe 2

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18] (2).

23. Gjuha shqipe 2 L.2

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 GJUHA L.2 1983] (1).

24. Gjuha shqipe 1- L.1

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1983Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 GJUHA L.1 1983] (1).

25. Studime gjuhësore V

by Luka, David.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkodër "Gjergj Fishta" 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18:801.6 LUKA 1999 V.5] (1).

26. Studime gjuhësore I

by Luka, David.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkodër "Gjergj Fishta" 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18:801.6 LUKA 1999 V.5] (1).

27. Vepra 3

by Riza, Selman.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës 2002Other title: Botime të veçanta XLIV; Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë; Libri 19.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 : 008 RIZA 2002 ] (1).

28. Fonetika dhe fonologjia e gjuhës shqipe

by Dodi, Anastas.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Akademia e shkencave e Shqipërisë IGJL 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'34 DODI 2004] (1).

29. Trashëgimi kulturor i popullit shqiptar- vepra I

by Xhuvani, Aleksandër.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Akademia e shkencave e RPSSH 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'36 XHUVANI 1980] (1).

30. Studime gjuhësore II ( Dialektologji )

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18:801.6 STUDIME 1989 V.2] (1).

31. Tekst ushtrimesh të gjuhës shqipe (pjesa e parë)

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Universiteti i Tiranës 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 TEKST 1977] (1).

32. E folmja e Petershticës- Fonetikë

by Musliu, Isuf.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rugova Art 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'34 MUSLIU 2012] (1).

33. Gustav Majeri dhe albanologjia

by Baliu, Begzad.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Shpresa 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-112 BALIU 2000] (1).

34. meditim pedagogjik mbi abetaret shqipe

by Bevapi, Kujtim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Onufri 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-112 BEVAPI 1996] (1).

35. Vepra 3

by Ajeti, Idriz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës 1998Other title: Botime të veçanta XXXII; Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë; Libri 16.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 : 008 AJETI 1998] (1).

36. Gustav Majeri dhe Albanologjia

by Baliu, Begzad.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Argeta LMG 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-112 BALIU 2001] (1).

37. Meshari i Gjon Buzukut (1555)

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-82 MESHARI 1987 P.1] (1).

38. Meshari i gjon Buzukut (1555)- Pjesa 2

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-82 MESHARI 1987 P.2] (1).

39. Studime gjuhësore I

by Çabej, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1976Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-26 ÇABEJ 1976 S-I] (1).

40. Studime gjuhësore II

by Çabej, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1976Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-26 ÇABEJ 1976 S-II] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës