Your search returned 291 results. Subscribe to this search

|
181. Gjuha angleze

by Aleksiq, Milka | Kraus - Srebriq, Eva.

Edition: Botimi i shtatë i plotësuarMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1986Other title: Për klasën VIII të shkollës fillore.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-1/6 811.111 ALEKSIQ 1986] (1).

182. English III

by Kristo, D | Nika, Marita | Bombaj, N.

Edition: Botimi i dytëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore i Kosovës 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-1/6 811.111 KRISTO 1996] (1).

183. Gjuha angleze

by Novakoviq, Vesna.

Edition: Botimi i gjashtëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1985Other title: Për klasën I të arsimit të orientuar.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-1/6 811.111 NOVAKOVIQ 1985] (1).

184. English III

by Kristo, D | Nika, Marita | Bombaj, N.

Edition: Botimi i tretëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri shkollor 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-1/6 811.111 KRISTO 1999] (1).

185. English 7

by Stefanllari, Ilo | Hadaj, Gëzim | Gega, Kadri | Stefanllari, Roza.

Edition: Botimi i dytëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri shkollor 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-1/6 811.111 STEFANLLARI 1998] (1).

186. English 5

by Stefanllari, Ilo | Hadaj, Gëzim | Kadriu, K.

Edition: Botimi i dytëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore i Kosovës 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-1/6 811.111 STEFANLLARI 1996] (1).

187. Headway

by Soars, John | Soars, Liz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Oxford Oxford University Press Other title: Upper-intermediate, student's book.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-5/1 811.111 SOARS] (1).

188. Visare gjuhësore-kulturore nga malësia e Gjakovës

by Sula, Avdyl.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Dardania 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-5/1 811.18 SULA 2003] (1).

189. Gjuha e epirotëve të vjetër

by Spahiu, Arsim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Princi 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.291.6 SPAHIU 2011] (1).

190. English 8

by Stefanllari, Ilo | Hadaj, Gëzim | Kadriu, K.

Edition: Botimi i dytëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore i Kosovës 1995Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.111 STEFANLLARI 1995] (1).

191. English 7

by Stefanllari, Ilo | Hadaj, Gëzim | Kadriu, K.

Edition: Botimi i dytëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore i Kosovës 1995Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.111 STEFANLLARI 1995] (1).

192. Libri i gjuhës shqipe 2

by Totoni, M | Bubani, Loredan | Basha, N | Dako, N | Lafe, V.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Libri shkollor 1978Other title: Për shkollat e mesme.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 TOTONI 1978] (1).

193. Letërsia e huaj - Pjesa I

by Domi, M | Spasse, Sterjo.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1964Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82 DOMI 1964] (1).

194. Kërkime dialektologjike

by Halimi, Mehmet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 HALIMI 1985] (1).

195. Fitonimia shqipe e Kosovës Lënda, ndarja,etimologjia

by Sejdiu, Shefki.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 '373.22SEJDIU 1979] (1).

196. Gjuha Latine

by Qiriazati, Kosta.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Instituti i lartë Bujqësor 1989Other title: Për studentët e fakultetit të veterinarisë.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.124 QIRIAZATI 1989] (1).

197. Parametres acoustiques de l'accent en albanais : etude experimentale

by Halimi, Halit.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Academie des Sciences et des Arts de Kosova 2008Other title: Parametrat akustikë të theksit në gjuhën shqipe.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-5/5 811.18-112 HALIMI 2008] (1).

198. Headway

by Soars, John | Soars, Liz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Oxford Oxford University Press 1987Other title: Upper-intermediate, workbook.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-1/1 811.111 SOARS 1987] (1).

199. Exploring english 2

by Harris, Tim | Rowe, Allan.

Edition: Kosovar EditionMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Pejë Dukagjini 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-1/1 811.111 HARRIS 2006] (1).

200. Exploring english 4

by Harris, Tim | Rowe, Allan.

Edition: Kosovar EditionMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Pejë Dukagjini 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.111 HARRIS 2007] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës