Your search returned 291 results. Subscribe to this search

|
161. Historia e letërsisë botërore 2

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82 (091) HISTORIA 1985 L.2] (1).

162. Historia e letërsisë botërore 1

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82 (091) HISTORIA 1987 L.1] (1).

163. Historia e letërsisë botërore 6

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82 (091) HISTORIA 1985 L.1] (1).

164. Historia e letërsisë botërore 4

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1986Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82 (091) HISTORIA 1986 L.4] (1).

165. Historia e letërsisë botërore 7

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82 (091) HISTORIA 1984 L.7] (1).

166. Letërsia e huaj - Pjesa II

by Domi, M | Spasse, Sterjo.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1969Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82 (091) 1969 P.2] (1).

167. Teoria e letërsisë

by Aliu, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.0 ALIU] (1).

168. Metrika shqipe për shkollat e mesme dhe të nalta

by Shuteriqi, Dhimitër S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i botimeve të teskteve i Republikës socialiste të Serbisë 1947Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/1 811.18 SHUTERIQI 1947] (1).

169. Seminari ndërkombëtar për gjuhën, letërsinë dhe kulturën shqiptare - 14

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Fakulteti Filologjik i Prishtinës 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/1 811.18 SEMINARI 1989] (1).

170. Gramatika e gjuhës shqipe - Sintaksa

by Kelmendi, Ahmet | Hasimja, Mazllum.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-3/4 811.18 KELMENDI] (1).

171. Gramatika e gjuhës shqipe - Fonetika dhe morfologjia

by Mulaku, Latif | Kelmendi, Ahmet.

Edition: Botimi i gjashtëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-3/4 811.18 MULAKU 1984] (1).

172. Gjuha shqipe 1

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/4 811.18 GJUHA 1985] (1).

173. Gramatika e gjuhës shqipe : sintaksa : për shkollat e mesme

by Domi, Mahir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore i Krahinës Autonome të Kosovës 1968Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-5/2 811.18'367 DOMI 1968] (1).

174. Çështje të gramatikëssë shqipes së sotme II

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Instituti i gjuhësisë dhe letërsisë - Sektori i gramatikës 1975Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-5/4 811.18'367 ÇËSHTJE 1975] (1).

175. Gjuha angleze

by Aleksiq, Milka | Drazhiq, Vera | Kraus - Srebriq, Eva.

Edition: Botimi i dytëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1985Other title: Për klasën VI të shkollës fillore.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-1/6 811.111 ALEKSIQ 1985] (1).

176. English II

by Kristo, D | Agolli, E | Bombaj, N | Romano, M.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1993Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-1/6 811.111 KRISTO] (1).

177. Gjuha frënge - Për klasën I të arsimit të mesëm të orientuar

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i krahinës socialiste autonome të Kosovës 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-5/1 811.133.1 FRËNGE 1977] (1).

178. English I

by Kristo, D | Agolli, E | Rumano, M | Bombaj, N.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore i Kosovës 1966Other title: Për shkollat e mesme.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-1/6 811.111 KRISTO 1966] (1).

179. English IV

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore i Kosovës Other title: Për shkollat e mesme.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-1/6 811.111 ENGLISH] (1).

180. English IV

Edition: Botimi i dytëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri shkollor 1999Other title: Për shkollat e mesme.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-1/6 811.111 ENGLISH 1999] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës