Your search returned 291 results. Subscribe to this search

|
141. Life lines

by Hutchinson, Tom.

Edition: Pre-intermediateMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: New York Oxford 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.111 HUT 1997] (1).

142. Si të shkruajmë - procesi dhe shkrimet funksionale

by Nishku, Majlinda.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Qendra për arsim demokratik 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.18.081] (1).

143. Si të shkruajmë ese - paragrafët, pyetjet dhe vlerësimi

by Musai, Bardhyl | Qenami, Elida | Shqerra, Entela | Shëngjergji, Valbona.

Edition: Botimi i 2-të i plotësuarMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Qendra për arsim demokratik 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.081 MUSAI 2007] (1).

144. Fillime të stilistikës e të letërsisë së përgjithshme

by Xhuvani, Aleksandër | Cipo, Kostaq.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1982Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.08 XHUVANI 1982] (1).

145. Teoria e letërsisë - për shkollat e mesme

by Rrahmani, Zejnullah.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.0 RRAHMANI 1996] (1).

146. Poetika kriminalistickog romana

by Lasiç, Stanko.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Zagreb LIBER 1973Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.0 LASIÇ 1973] (1).

147. Teoria e letërsisë

by Aliu, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.0 ALIU] (1).

148. Teoria e letërsisë

by Wellek, Rene | Warren, Austin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë ONUFRI 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.0 WELLEK 2007] (1).

149. Hyrje në shkencën për letërsinë

by Solar, Milivoj.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Libri universitar 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.0 SOLAR 2001] (1).

150. Elementet e para të teorisë së letërsisë

by Spasse, Sterjo.

Edition: Për klasat e para të shkollave të mesmeMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i botimeve shkollore i Republikës socialiste të Serbisë 1969Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.0 SPASSE 1969] (1).

151. Teoria e letërsisë

by Solar, Milivoj.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1978Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.0 SOLAR 1978] (1).

152. Për artin e letërsisë

by Marks, Karl | Engels, Fridrih.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i botimeve shkollore i Republikës socialiste të Serbisë 1968Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.02 (091) MARKS 1968] (1).

153. Kurs i teorive letrare

by Vinca, Agim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri shkollor 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.01 VINCA 2002] (1).

154. Poetika

by Aristoteli.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Gjon Buzuku 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.0 ARISTOTELI 2003] (1).

155. Arti poetik

by Horaci.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Gjon Buzuku 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.0 HORACI 2000] (1).

156. Letërsia e huaj (Pjesa 1)

by Rexhepi, Luan | Baroni, Qazim | Nezha, Murat.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Libri shkollor 1974Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82 (091) REXHEPI 1974 P.1] (1).

157. Letërsia e huaj - koha e mesme dhe rilindja

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Universiteti i Tiranës 1975Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82 LETËRSIA 1975] (1).

158. Letërsia e huaj - koha e mesme dhe rilindja

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Universiteti i Tiranës 1971Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82 LETËRSIA 1971] (1).

159. Letërsia e huaj - Pjesa III (Realizmi socialist)

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Ministria e Arsimit dhe e Kulturës 1966Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82 (091) LETËRSIA 1966 P.3] (1).

160. Letërsia e huaj - Pjesa 1

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Libri shkollor 1968Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82 (091) LETËRSIA 1968 P.1] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës