Your search returned 3083 results. Subscribe to this search

|
501. Zbutësi i njerëzve me sy prej zymrydi

by Dërvishi, Teki.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Flaka e vëllazërimit 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 DËRVISHI 1979] (1).

502. Drama - Letërsi e sotme shqipe

by Pitarka, Sulejman.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 DRAMA] (1).

503. Dyert (Dramë me dy akte)

by Begu, Ajri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1983Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-22 BEGU 1983] (1).

504. Krejt më dukej ëndërr Tregime dhe shtenja në ajër - Dramë televizive

by Jasiqi, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Vatra 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 JASIQI 2007] (1).

505. Pëshurrani i gjyshit

by Kukaj, Rifat.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-93-1] (1).

506. Shembje sfinksash (dramë)

by Gjergjaj, Gjon.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Klinë Vorea Ujko 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 GJERGJAJ 1997] (1).

507. Shqyptari ngadhnjyes - Dramë

by Gjeçovi, Shtjefën.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Bogdani - Pashku 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 GJEÇOVI 2002] (1).

508. Toka jonë (Dramë në katër akte, dy dekore)

by Jakova, Kolë.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1972Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 JAKOVA 1972] (1).

509. Muzgu i Hyjneshës (monodramë për Nermin Vlora Falaskin)

by Hasani, Hasan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Vatra 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 HASANI 1996] (1).

510. Dy Novela

by Ginzburg, Natalia.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë DUDAJ 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.16.1-32 GINZBURG 2002] (1).

511. Bijtë e njeriut - Dy drama

by Halimi, Hida.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 HALIMI 2003] (1).

512. Kali i shtrigës (dramë)

by Gjergjaj, Gjon.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Klinë Vorea Ujko 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 GJERGJAJ 1998] (1).

513. Haremi Botë grash

by Mantini, Silvia.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: PANTEON 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.16.1-32 MANTINI 1999] (1).

514. Kameleonët zbresin shkallëve të parajsës

by Gjergjaj, Gjon.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Klinë Vorea Ujko 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-22 GJERGJAJ 2004] (1).

515. Rrëfim për plakun e mirë dhe vajzën e bukur

by Zvevo, Italo.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: arsBUZUKU 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.131.1-32 ZVEVO 2004] (1).

516. Fotografia e vitit

by Islami, Nuhi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Asdreni Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 ISLAMI] (1).

517. Dita e një vëzhguesi Tregime Italiane

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Naim Frashëri 1972Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.131.1-32 DITA 1972] (1).

518. Shtini n'dhe këto fjalë

by Tafa, Lulzim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2015Other title: Poezi.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 TAFA 2015] (1).

519. Fyelli i gjallë

by Nexhat, Halimi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Fad 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 HALIMI 2008] (1).

520. Jeta lakuriq Novela

by Pirandelo, Luixhi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1973Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.131.1-32 PIRANDELO 1973] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës