Your search returned 3083 results. Subscribe to this search

|
421. Vëzhgime metrike

by Zheji, Gjergj.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-09 ZHEJI 1980] (1).

422. Zeka i zi udhëton për në Babilon

by Shkreli, Ymer.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

423. Mbi barletin dhe shkrime të tjera

by Shuteriqi, Dhimitër S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-09 SHUTERIQI 1979] (1).

424. Disa venerime për poezinë popullore Instituti i albanologjik i Prishtinës

by Zejnullahu, Adem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Etruria 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-09 ZRJNULLAHU 1996] (1).

425. Kuteli i pa / zhvilluar

by Shala, Kujtim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Gjon Buzuku 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 SHALA KUJTIM 2006] (1).

426. Fishta - Koha njeriu vepra

by Zamputi, Injac.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Pasqyra 1993Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ZAMPUTI 1983] (1).

427. Viti kuq e zi

by Shehu, Agim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Albin 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 SHEHU 1999] (1).

428. Shekulli i letërsisë shqipe

by Shala, Kujtim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Gjon Buzuku 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 SHALA SHEKULLI 2006] (1).

429. Kolona e udhës së djegur

by Shala, Drita.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-3 SHALA 2001] (1).

430. Nuancë konkrete

by Shala, Asim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Shoqata ''Piktorët e luleve'' 1995Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 SHALA 1995] (1).

431. Ekskursion në dy vepra të Kadaresë

by Zamputi, Injac.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Dituria 1993Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ZAMPUTI 1993] (1).

432. Migjeni - Dramë në dy pjesë me prolog dhe me epilog

by Shoshi, Ton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1968Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 SHOSHI 1968] (1).

433. EXPO Letërsia shqipe në katër pamje

by Shala, Kujtim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Gjon Buzuku 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 SHALA 2007] (1).

434. Alternativa letrare shqiptare

by Vinca, Agim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Shkupi 1995Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 VINCA 1995] (1).

435. Lkeni i hasit - Dramë me dhjetë pamje

by Shukriu, Edi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1992Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 SHUKRIU 1992] (1).

436. Elipsa

by Shala, Kujtim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Gjon Buzuku 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 SHALA ELIPSA 2007] (1).

437. Shtëpia me kulm teposhtë

by Xhafolli, Gani.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 XHAFOLLI 1988] (1).

438. Kopeja me zgjebe ndjek autorin (dy drama)

by Çeliku, Kalosh.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 ÇELIKU 2000] (1).

439. Prolepsa

by Shala, Kujtim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë AIKD-99 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 SHALA,K.] (1).

440. Rrugët m'i dhe ti - Dramë në 5 pjesë

by Zenunaj, Jusuf.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Botimet Toena 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 ZENUNAJ 1996] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës