Your search returned 3081 results. Subscribe to this search

|
401. Vepra 1

by Mustafa, Xhemail.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Ibrahim Rugova 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 MUSTAFA 2012 V.1] (1).

402. Vepra 2

by Mustafa, Xhemail.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Ibrahim Rugova 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 MUSTAFA 2012 V.2] (1).

403. Vepra - mbledhë, përkthyer, pajiusr me shënime dhe një pasëthënie nga Ramiz Kelmendi].

by Rela, Josip.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1968Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2] (1).

404. Tragjedi Moderne

by Pashku, Anton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1986Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 PASHKU 1986] (1).

405. Nita

by Rela, Josip.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1976Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

406. Tema Shqiptare

by Hamiti, Sabri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1993Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 HAMITI 1993] (1).

407. Nita - Dramë në katër akte

by Rela, Josip.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1983Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 RELA 1983] (1).

408. Nita - Dramë në katër akte

by Rela, Josip.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 RELA 1988] (1).

409. Vox-i i Anton Pashkut

by Shala, Kujtim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Gjon Buzuku 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 SHALA 2002] (1).

410. Vepra 2 - Emira - (Dramë në pesë akte)

by Santori, Anton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1994Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 SANTORI 1994 V.2] (1).

411. Autore dhe tekste

by Shuteriqi, Dhimitër S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 SHUTERIQI 1977] (1).

412. Fishta përballë fishtës

by Shala, Kujtim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Gjon Buzaku 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 SHALA 2004] (1).

413. Emira

by Santori, Anton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup NGB 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 SANTORI 1997] (1).

414. Gjurmime letrare

by Shuteriqi, Dhimitër S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1974Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 SHUTERIQI 1974] (1).

415. Letërsia shqipe dhe Mërgimi

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 LETËRSIA 1997] (1).

416. Nëpër shekujt letrarë - Studime

by Shuteriqi, Dhimitër S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1973Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 SHUTERIQI 1973] (1).

417. Dy Tragjedi

by Haxhiademi, Etëhem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.1.18-2 HAXHIADEMI 1990] (1).

418. Trilogjia e re

by Shkreli, Ymer.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 SHKRELI 1990] (1).

419. Duke kërkuar të vërtetën dhe humanizmin

by Shapllo, Dalan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Botimet teona 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 SHAPLLO 1999] (1).

420. Emira - Dramë në pesë akte

by Santori, Anton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Grand Prind 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 SANTORI 1997] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës