Your search returned 3081 results. Subscribe to this search

|
341. Udha kratilike

by Krasniqi, Nysret.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë AIKD 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 KRASNIQI 2008] (1).

342. Mbi poezin bashkëkohëse Shqiptare

by Raifi, Mensur.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ] (1).

343. Krijus dhe Krijime

by Fetiu, Sefedin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ] (1).

344. Fan Noli dhe Migjeni

by Raifi, Mensur.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1975Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ] (1).

345. Fan S.Noli dhe Migjeni

by Raifi, Mensur.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ] (1).

346. Krupa - Të lijosurit në ditën e trembëdhjetë

by Musliu, Beqir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 MUSLIU 2004 V.2] (1).

347. Bazat e vargëzimit shqiptar vargu i këngëve të kreshnikëve

by Zheji, Gjergj.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1.01 1990] (1).

348. Shtresimet e tekstit

by Maloku, Flamur.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Zëri i lirë 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 MALOKU 2008] (1).

349. Lasgushi Noli Migjeni

by Raifi, Mensur.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1986Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ] (1).

350. Ndeshtrasha

by Berisha, Beqir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 MUSLIU 2004 V.3 ] (1).

351. Poetika e letërsisë sociale e viteve 30

by Eshrefi, Isak.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ESHREFI 1990] (1).

352. Teoria e Objektit

by Miftari,Vehbi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë AIKD 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 MIFTARI 2001] (1).

353. Polemika Letrare

by Raifi, Mensur.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1981Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ] (1).

354. Makthi

by Musliu, Beqir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 MUSLIU 2004 V.4] (1).

355. Personazhi i gruas në letërsinë shqipe mes dy luftërash

by Kryeziu, Resmije.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 KRYEZIU 1988] (1).

356. Skënderbeu

by Musliu, Beqir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 MUSLIU 2004 V.5] (1).

357. Fan S. Noli dhe Migjeni

by Raifi, Mensur.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ] (1).

358. Amullia

by Musliu, Beqir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

359. Fjala në Skenë

by Ramadani, Musa.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ] (1).

360. Femina Litterarum

by Kryeziu, Resmije.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 KRYEZIU 2009] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës