Your search returned 3081 results. Subscribe to this search

|
281. Poezia e sotme arbëreshe

by Ismajli, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ISMAJLI 1990] (1).

282. Gjurmave të letërsisë - Zgjedhje kritikash letrare l

by Shita, Vehap.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1970Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 SHITA 1970] (1).

283. Vepra 5 - Studime për faik konicën

by Konica, Faik.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Dudaj 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 KONICA 2001 V.5] (1).

284. Gjurmë të përflakura Publicistika dhe letërsia e lnç në Kosovë (1941-1945)

by Shema, Isak.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1976Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 SHEMA 1976] (1).

285. Vepra 3 - Publicistika

by Konica, Faik.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Dudaj 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 KONICA 2001 V.3] (1).

286. Shenjë e ide

by Ismajli, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1974Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18.09 ISMAJLI 1974] (1).

287. Vepra 4 - Letërkëmbimi

by Konica, Faik.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Dudaj 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 KONICA 2001 V.4] (1).

288. Lidhjet letrare shqiptaro frënge

by Jaka, Ymer.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 JAKA 1979] (1).

289. Letërisa dhe gjuha jonë - libër leximi Për vjetin e lll dhe të lV t'arsimit fillor të të rritunve

by Shala, Demush | Alaj, Riza.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Beograd 1968Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 SHALA 1968] (1).

290. Vepra 1

by Konica, Faik.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Dudaj 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 KONICA 2001 V.1] (1).

291. Ese Letrare

by Aliu, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.09 ALIU 1987] (1).

292. Pesha e fjalës

by Jasiqi, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1971Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 JASIQI 1971] (1).

293. The glow of the passion A panorama of Albanian literature in Yugoslavia

by Rugova, Ibrahim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: New life Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 THE GLOW] (1), AAB English Corner Library [Call number: 821.18 THE GLOW] (1).

294. Silueta Letrare

by Jorgaqi, Nasho.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Naim Frashëri 1976Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 JORGAQI 1976] (1).

295. Shtjefen gjeçovi - Nderi i kombit

by Mata, Ruzhdi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Tiranë 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 MATA 2000] (1).

296. Letërsia shqipe - Për klasën e dytë të shkollava të meseme

by Kodra, Klara | Filipi, Rita | Çapaliku, Stefan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri shkollor 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 KODRA 2000] (1).

297. Besa e madhe

by Markaj, Mirosh.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Gjon buzuku 1878Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 MARKAJ] (1).

298. Poetika e poemave të Jeronim de Radës

by Kabashi, Emin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 1994Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 KABASHI 1994] (1).

299. Migjeni - Portret monografi

by Bala, Vehbi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 MIGJENI 1977 V.3] (1).

300. Vepra letrare 1

by Vasa, Pashko.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 VASA 1987 V.1] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës