Your search returned 3081 results. Subscribe to this search

|
221. Iluminizmi në letërsinë e rilindjes kombëtare shqiptare

by Stavileci, Masar.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 STAVILECI 1990] (1).

222. Alternativat e Kuptimit

by Fetiu, Sefedin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 1994Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 FETIU 1994] (1).

223. Dy tragjedi - ,,Abeli'' dhe ,,Skënderbeu''

by Haxhiademi, Etëhem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-21 HAXHI ADEMI 1990] (1).

224. Kthimi i Mid`hat Frashërit

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: PHOENIX 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 FRASHËRI 1997] (1).

225. Asdreni jeta dhe vepra e tij

by Qosja, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1972Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ] (1).

226. Aspekte të letërsisë

by Shema, Isak.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 SHEMA 1985] (1).

227. Histori e letërsisë shqipe - Doracak për shkolla të mesme Botim i dytë

by Shuteriqi, Dhimitër S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1972Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18] (1).

228. Anatomia e Kulturës

by Qosja, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1976Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ] (1).

229. Letërsia shqipe e rilindjes kombëtare

Edition: Vëllimi IIMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Mihal Duri 1959Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18(091) HISTORIA 1959 V.2] (1).

230. Fakticiteti në Letërsi Poezia letrare e Anton Harapit

by Gojçaj, Anton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 GOJÇAJ 2007] (1).

231. Histori e letërsisë shqipe

by Shuteriqi, Dhimitër S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1969Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 SHUTERIQI 1969] (1).

232. Dialogje me Shkrimtarët

by Qosja, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ] (1).

233. Kritika Letrare

by Qosja, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1969Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ] (1).

234. Simbolika e Sundimit

by Galica, Shyqri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Forumi i krijuesve të artit 1995Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 GALICA 1995 ] (1).

235. Historia e letërsisë shqiptare (doracak për shkolla të mesme) Botim i shtatë

by Shuteriqi, Dhimitër S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1981Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 SHUTERIQI 1981] (1).

236. Konica moderniteti eseistika kritika

by Galica, Shyqri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë ADEA 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 GALICA 1997] (1).

237. Historia e letërsisë shqiptare - Që nga fillimet

Edition: Libri 2Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Dispenca 1976Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18(091) HISTORIA 1976] (1).

238. Historia e letërsisë shqiptare (Që nga fillimet deri tek lufta nacionalçlirimtare)

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Dispencave 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18(091)] (1).

239. Mesazhi Kritik Ese dhe Kritika

by Galica, Shyqri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë ADEA 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 GALICA 1999] (1).

240. Prej tipologjisë deri të periodozimi

by Qosja, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës