Your search returned 3040 results. Subscribe to this search

|
121. Historia e letërsisë shqipe - Romantizmi l

by Qosja, Rexhep.

Edition: Botim i dytëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 QOSJA 1990 P.1] (1).

122. Dritë mbi veprën e Mid`hat Frashërit

by Hodgson, Sër Robert | Dezhgiu, Muharrem | Nuro, Kujtim | Çiraku, Ymer | Hamiti, Sabri | Meta, Beqir | Gjergo, Aleko | Quku, Mentor | Delvina, Sherif | Butka, Uran.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Drier 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09.323 BUTKA 1997] (1).

123. Vepra letrare 1

by Gjerqeku, Enver.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë RILINDJA 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 GJERGJEKU 1987 V.1] (1).

124. \si u kalit çeliku

by Ostrovski, Nikollaj.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1973Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.161.1-31 OSTROVSKI 1973] (1).

125. Vepra letrare 3

by Gjerqeku, Enver.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë RILINDJA 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 GJERQEKU V.3 1987] (1).

126. Historia e letërsisë shqipe - Romantizmi P.III

by Qosja, Rexhep.

Edition: Botim i dytëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 QOSJA 1990 P.3] (1).

127. Jehu i shkronjave

by Osmanaj, Sylë.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-93-2 OSMANAJ 2008] (1).

128. Mos më merrni në qafë

by Krasniqi, Milazim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-22 KRASNIQI 1990] (1).

129. Roman i bukurisë së pamort dhe i trishtimit të pashuar

by Nikë Berisha, Anton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica & Shpresa 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 BERISHA ROMAN 2006] (1).

130. Historina e letërsisë shqipe - Romantizmi ll

by Qosja, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 QOSJA 1990 P.2] (1).

131. Djalëris e një shokut tim

by Thaçi, Ramadan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Shenjëzat 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-94 THAÇI 1998] (1).

132. Romanet e Nazmi Rrahmanit

by Hamiti, Sabri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë RILINDJA 1982Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 HAMITI 1982] (1).

133. Etje për drejtësi

by Krasniqi, Frashër.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 KRASNIQI, F 2001] (1).

134. Gungat

by Begu, Ajri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1976Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-32 BEGU 1976] (1).

135. Kah teoria

by Rugova, Ibrahim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 RUGOVA 2005 V.1] (1).

136. Letërsia shqipe Për klasën e parë të shkollave të mesme

by Hamiti, Sabri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Interpress R.Company 1995Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 (075.3)] (1).

137. Studime Kritike

by Breht, B | Foks, R | Finkelshtajn, S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Naim Frashëri 1982Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 BREHT 1982] (1).

138. Çështja e Kosovës : biseda me Marie Françoise Allian dhe Xavier Gallmiche

by Rugova, Ibrahim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 RUGOVA 2005 V.4] (1).

139. Poezia e Fatos Arapit

by Galica, Shyqri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1.09 GALICA 1990] (1).

140. Letërsia e vjetër dhe e mesjetës

by Rrahmani, Kujtim | Shala, M. Kujtim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Albas 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-3/4 821.18 RRAHMANI 2004] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës