Your search returned 34 results. Subscribe to this search

|
21. Dega e pikëlluar

by Podrimja, Ali | Hamiti, Sabri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1(082) DEGA 1984] (1).

22. Trungu ilir

by Hamiti, Sabri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1983Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 HAMITI 1983] (1).

23. Leja e njohtimit 1985

by Hamiti, Sabri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 HAMITI 1990] (1).

24. Melankolia

by Hamiti, Sabri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 HAMITI 1999] (1).

25. Leja e njohtimit 1985

by Hamiti, Sabri.

Edition: Botim i dytëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 HAMITI 1990] (1).

26. Shkollat letrare shqipe

by Hamiti, Sabri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2004Other title: Les ecoles litteraires albanaises | Albanian Literary Schools.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-82 HAMITI 2004] (1).

27. Letërsia e vjetër shqiptare Për klasën e 10

by Hamiti, Sabri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Albas 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/1 821.18 HAMITI 2004] (1).

28. Letërsia romantike Shqiptare Për klasën e 11 të shkollave të mesme

by Hamiti, Sabri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Albas 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/4 821.18(075.3) HAMITI 2004] (1).

29. A-Zh - Romanet e Nazmi Rrahmanit

by Hamiti, Sabri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1982Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-31.09 HAMITI 1982] (1).

30. Vepra

by Podrimja, Ali | Aliu, Ali | Kuçuku, Bashkim | Kraja, Mehmet | Hamiti, Sabri | Basha, Eqrem | Ismajli, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë 2013Other title: Works.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: REF 821.18-1 PODRIMJA V.1 2013 ] (9).

31. Lulet e egra

by Hamiti, Sabri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë 2006Other title: poezi e zgjedhur.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 HAMITI 2006] (1).

32. Albanizma

by Hamiti, Sabri.

Edition: Botime të Veçanta ; CIII : Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë ; Libri 42Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 HAMITI 2009] (1).

33. Tematologjia

by Hamiti, Sabri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë ASHAK 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 HAMITI 2005] (1).

34. Utopia letrare

by Hamiti, Sabri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë ASHAK 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 HAMITI 2013] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës