Your search returned 30 results. Subscribe to this search

|
1. E drejta kushtetuese

by Maksuti, Mersim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342 (078.5)] (1).

2. Sovraniteti shtetëror dhe integrimet evropiane

by Mazrreku, Avni.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.211 ] (1).

3. Makroekonomia

by Limani, Musa.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.101.541 (075.8) LIMANI 2013] (1).

4. Mikroekonomia

by Limani, Musa.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2012Other title: Tekst universitar për studentë të fakulteteve ekonomike.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.101.542(075.8)] (1).

5. Marketingu (Bazat)

by Jakupi, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 339.3138 (075.8) JAKUPI 2008] (1).

6. Sjellja organizative

by Halili, Tefik.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB-Riinvest 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 331.1 (075.8)] (1).

7. Bankat dhe menaxhimi i bankave

by Halili, Tefik.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB-Riinvest 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 336.71(075.8)] (1).

8. Bazat E Biznesit (parimet, konceptet, metodat, modelet, sistemet, zbatimet)

by Bejtullahu, Zeki.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658 BEJTULLAHU BAZAT 2007] (1).

9. Analiza matamtike 1

by Braha, Naim | Shehu, Islam.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 517.9 BRAHA 2006] (1).

10. Bazat e Menaxhimit Modern

by Tahiri, Isa | Govori, Afrim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658 TAHIRI 2006] (1).

11. Didaktika kibernetike - Teoria dhe praktika e mësimit bashkëkohor

by Brada, Riza.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 378.147 BRADA 2008] (1).

12. Marketingu Ndërkombëtar

by Jakupi, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658.8(075.8) JAKUPI, A 2008] (1).

13. Radio gazetari

by Paqarizi, Rrahman.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659 PAÇARIZI 2008] (2).

14. Moderatori dhe moderimi në televizion

by Sinan, Resul.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB - Riinvest 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 654.17 SINANI 2011] (1).

15. Raportimi Televiziv si teori dhe praktikë

by Tejeci, Hyrë.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB, Prishtinë Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659.17 TEJECI 2012] (1).

16. Media agjensët e komunikimeve

by Berisha, Ibrahimi.

Edition: Botimi i 3Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtina Universiteti AAB : Pen Qendra e Kosovës 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

17. Zhanre të gazetarisë

by Berisha, Ibrahimi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB-RIINVEST 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659.3070 IBRAHIM 2010] (1).

18. Media dhe tranzicioni

by Berisha, Ibrahimi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659.3 BERISHA 2007] (1).

19. Media Agjensët e komunikimeve

by Berisha, Ibrahimi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659.3 BERISHA 207] (1).

20. Krijimtaria letrare e Mirko Gashit

by Tafa, Bujar.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.181.09 TAFA 2008] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës