Your search returned 30 results. Subscribe to this search

|
21. E drejta e detyrimeve (Pjesa e përgjithshme dhe e veçantë)

by Dauti, Nerxhivane.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 347.4 DAUTI E DREJ. 2007] (1).

22. E drejta kontraktuese - Praktikum -

by Dauti, Nerxhivane.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 347.4 (075.8) DAUTI 2007] (1).

23. Drejtim marketingu - drejtim i drejtuar në treg

by Elmazi, Liljana | Bytyçi, Shaip.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 339.138 ELMAZI DREJT. 2007] (1).

24. Abuzimet në lëmin e qarkullimit të pronës së paluajtshme në Kosovë

by Beka, E Agron.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 347.22 (496.51) BEKA 2007] (1).

25. Studime letrare

by Shema, Isak.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 SHEMA 2008] (1).

26. Fundi është i mundshëm

by Berisha, Ibrahim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 BERISHA 2012] (1).

27. Poezia e Agim Spahiut

by Tafa, Bujar.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti aab 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1.09 TAFA POEZI 2008] (1).

28. Çështja e Kosovës dhe shkatërrimi i Jugosllavisë

by Buja, Ramë.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 94 BUJA 2007] (1).

29. Kosova në kornizën Jugosllave

by Buja, Ramë.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 94 BUJA 2011] (1).

30. E drejta familjare

by Podvorica, Hamdi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 347. 6 (075.8) PODVORICA 2006] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës