Your search returned 51 results. Subscribe to this search

|
41. Jeta seksuale - 10/13 vjeçarët

by Tordjman, Gilbert.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Toena Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 616 TORDJMAN ] (1).

42. Jeta seksuale për 6-9 vjeçarët

by Tordjman, Gilbert.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Toena Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 616 TORDJMAN ] (1).

43. Krenari dhe paragjykim

by Osten, Xhejn.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Toena 2007Availability: Items available for loan: AAB English Corner Library [Call number: 821.18-31 OSTEN 2007] (1).

44. Marrëdhëniet me publikut

by Tartari, Alban.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Botimet Toena 2017Other title: Monografi hyrëse në problematikat dhe tematikat e MP-së.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659.4 TARTARI 2017] (1).

45. Kultura politike e Kosovës

by Haziri, Behar.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Toena 2017Other title: kultura politike dhe demokracia konsociative.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 321 HAZIRI 2017] (1).

46. Autoritetet rregullatore të mediave dhe gjuha e urretjes

by Zubcevic,Asja Roksa | Bender,Stanislav.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Toena 2017Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342.7 ZUBCEVIC 2017] (1).

47. Kalorësi i bronztë

by Simons, Paullina.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Toena 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.111(73)-31 SIMONS 2013] (1).

48. Infeksionet Salmoneloze

by Gogu, Lili.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Toena 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 616. GOGU, 2003] (1).

49. Diagnostifikimi bashkëkohor i semundjeve të brendshme

by Konomi, Llambi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Toena 2018Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 616.07 KONOMI 2018] (1).

50. Heroinat e deheroizuara

by Dibra, Vjollca.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Toena 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 DIBRA 2019] (1).

51. Alkimisti

by Coelho, Paulo.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Toena 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.134.3(81)-31] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës