Your search returned 291 results. Subscribe to this search

|
61. Dhe yjet rrinë e vështrojnë

by Kronin, Xh.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë NAIM FRASHËRI 1972Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.11-31 KRONIN 1972 P.2] (1).

62. Dhe yjet rrinë e vështrojnë

by Kronin, Xh.

Edition: Romani IMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë NAIM FRASHËRI 1972Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.111-31 KRONIN 1972 P.1] (1).

63. Një ngjarje në Korrik

by Kollduell, Erskin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë NAIM FRASHËRI 1972Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.111(73)-31 KOLLDUELL 1972] (1).

64. Në shtëpinë tonë

by Kollduell, Erskin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë NAIM FRASHËRI 1967Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.111(73)-31 KOLLDUELL 1967] (1).

65. Lufta për zjarrin

by Roni, Anri Zhozef.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.133.1-31 RONI, ANRI ZHOZEF] (1).

66. Hyjt mbi Greminë

by Pali, Gaspër.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1959Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 PALI 1959] (1).

67. Zhak Ventrasi

by Vales, Zhyl.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Naim Frasheri 1970Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.133.1-31 VALES 1970] (1).

68. Iluzionet e humbura

by Dë Balzak, Honore.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1970Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.133.1-31 BALZAK 1970] (1).

69. Nga dashuria per artin

by O'Henri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.111-32 O'Henri 1977] (1).

70. Mirazh : tregime dhe novela

by Abdihoxha, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 ABDIHOXHA] (1).

71. Stendal

by Lëveni, Lysien.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.133.1-31 LEVEN 1979] (1).

72. Ortaku

by Prieto, Henaro.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1975Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.134.2-31 PRIETO 1975] (1).

73. Poezi spanjolle të shekullit XX

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1991Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.134.2-1 POEZI 1991] (1).

74. Nje dore oriz

by Markandaja, Kamala.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë NAIM FRASHËRI 1973Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 321.111-31 MARKANDAJA 1973] (1).

75. Djaloshi zezak

by Rajt, Riçard.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë NAIM FRASHËRI 1978Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 321.111-31 RAJT 1978] (1).

76. Oskeola prijësi i seminollëve

by Rid, Majn.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë NAIM FRASHËRI 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 921.111(417)-31 RID 1980] (1).

77. E reja e Kajo Gurrajt (dramë në dy akte)

by Minarolli, Hamza.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 MINAROLLI 1989] (1).

78. Buke ne shkemb : dramë në dy pjesë

by Mato, Sulejman.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 MATO 1977] (1).

79. Monserati

by Robles, Emanuel.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.111-21 ROBLES 1980] (1).

80. Odisea

by Homeri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1973Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.14`02-1 HOMERI 1973] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës