Your search returned 291 results. Subscribe to this search

|
21. Mbi veprën poetike të Mjedës

by Gurakuqi, Mark.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Naim Frashëri 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 GURAKUQI 1980] (1).

22. Silueta Letrare

by Jorgaqi, Nasho.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Naim Frashëri 1976Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 JORGAQI 1976] (1).

23. Vepra letrare 1

by Vasa, Pashko.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 VASA 1987 V.1] (1).

24. Studime e Artikuj për Letërsinë e huaj të Shekullit XX

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.09 STUDIME 1980] (1).

25. Vepra letrare 7 - Belxhiku që këndon vënçe

by Musaraj, Shevqet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Naim Frashëri 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 MUSARAJ 1979 V.7] (1).

26. Vepra letrare 6 - Para agimit II

by Musaraj, Shevqet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 MUSAJ 1979 V.6] (1).

27. Vepra letrare 5 - Para agimit

by Musaraj, Shevqet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 MUSARAJ 1979 V.5] (1).

28. Lumi i vdekur Botim lV

by Xoxa, Jakov.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1970Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-31 XOXA 1970] (1).

29. Vepra letrare 4 - Novela

by Musaraj, Shevqet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 MUSARAJ 1979 V.4] (1).

30. Vepra letrare 3 - Prozë letrare

by Musaraj, Shevqet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1973Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

31. Vepra letrare 2 - Publicistikë

by Musaraj, Shevqet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 MUSARAJ 1979 V.2] (1).

32. Vepra letrare 1 -

by Musaraj, Shevqet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1979Availability: No items available

33. Naim Frashëri (Jeta dhe idetë)

by Xholi, Zija.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1962Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 XHOLI 1962] (1).

34. Belxhiku që këndon vënçe

by Musaraj, Shevqet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Naim Frashëri 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 MUSARAJ 1978] (1).

35. Autore dhe tekste

by Shuteriqi, Dhimitër S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 SHUTERIQI 1977] (1).

36. Gjurmime letrare

by Shuteriqi, Dhimitër S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1974Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 SHUTERIQI 1974] (1).

37. Nëpër shekujt letrarë - Studime

by Shuteriqi, Dhimitër S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1973Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 SHUTERIQI 1973] (1).

38. Nata dhe Shpresa

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1969Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82-31(082) NATA 1969] (1).

39. Tregime të shekullit të njëzet

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82-31(082)] (1).

40. Vëzhgime metrike

by Zheji, Gjergj.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-09 ZHEJI 1980] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës