Your search returned 291 results. Subscribe to this search

|
181. Nëse më kërkon

by Muja, Hajredin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 MUJA 1990] (1).

182. Identitet

by Ruci, Llambro.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1990Availability: No items available

183. Njerëz dhe gurë

by Kondo, Anastas.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1970Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-32 KONDO 1970] (1).

184. Kur mbaron dhe kur vdes burri

by Kondo, Anastas.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-32 KONDO 1990] (1).

185. Rruge dhe kenge

by Rexhepi, Luan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1976Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 REXHEPI 1976] (1).

186. Kiu muzaka me hosten

by Kongoli, Gazmend.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-32 KONGOLI, G] (1).

187. Toka në hijen e shtëpive

by Koreshi, Vath.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1968Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-32 KORESHI 1968] (1).

188. Rrugë për larg

by Koreshi, Vath.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-31 KORESHI 1985] (1).

189. Tregime të zgjedhura

by Kosta, Kaço.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-32 KOSTA 1985] (1).

190. Poezi

by Zhupa, Ilirian.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frasheri 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 ZHUPA 1985] (1).

191. Qilimi me rrota

by Borobojka, Hyskë.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Naim Frashëri 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-32 BOROBOJKA 1977] (1).

192. Larg Familjes

by Brahimi, Razi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1972Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-32 BRAHIMI 1972] (1).

193. Cuca e pavionit

by Spasse, Ilinden.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1970Other title: Tregime dhe skica.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-32 SPASSE 1970] (1).

194. Vdekja e një njeriu të mirë

by Buli, Jovan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-32 BULI 1989] (1).

195. Harmatani

by Usman, Semben.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frasheri 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.432.1-31 USMAN 1977] (1).

196. Peizazhe njerëzore

by Hikmet, Nazim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frasheri 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.512.1 HIKMET 1989] (1).

197. Zemra ime

by Kërveshi, Muhamed.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Naim Frashëri 1964Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 KËRVESHI ZEMRA 1982] (1).

198. Posta e largët

by Jorgaqi, Nasho.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1968Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-32 JORGQI 1968] (1).

199. Era e tokës

by Laço, Theodor.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1965Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-38 LAÇO 1965] (1).

200. Një natë shiu

by Laço, Teodor.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1969Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-32 LAÇO 1969] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës