Your search returned 45 results. Subscribe to this search

|
21. Krimi Financiar

by Dervisholli, Lirim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2017Other title: Pengesë për zhvillim ekonomiko-social në vende të Evropës Juglindore.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.161 DERVISHOLLI 2017] (1).

22. ICLS 2015 : Konferencë Shkencore Ndërkombëtare : libri i abstrakteve organizatorë Fakulteti Juridik, Kolegji AAB, Fakulteti për Kriminalistikë, Kriminologji e Studime të Sigurisë, Universiteti i Sarajevës

by Kolegji AAB. Fakulteti Juridik, Prishtinë Universiteti i Sarajevës. Fakulteti për Kriminalistikë, Kriminologji e Studime të Sigurisë.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2015Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341 LIBRI 2015] (1).

23. Proceedings International Conference : 10 th International Conference of the Albanian Institute of Sociology (AIS)

by Kutrolli Sokoli, Elda | Demiri, Naile.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2015Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 30/34 PROCEEDINGS 2015] (1).

24. Proceedings: International Interdisciplinary Conference

by Sokoli, Lekë | Kutrolli, Elda.

Edition: 18-20 November 2016Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë AIS Kolegji AAB 2016Other title: Education & Sustainable Development: in the future we are Creating .Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 304 PROCEEDING 2016] (1).

25. Libri i abstrakteve : media mes informacionit masiv dhe marrëdhënieve me publikun

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2016Other title: .Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659.3 LIBRI 2016] (1).

26. Book of Abstrakts : International Conference on Linguistics Literature and Culture : 29 April, 2017

by Butskhrikidze, Marika.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2017Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 81 BOOK 2017] (1).

27. Book of abstracts Internacional scientific conference

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2017Other title: the economic stability of the Balkan's countries and integration challenges 03 June 2017.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 33 BOOK 2017] (1).

28. Book of Abstracts : media history and media transformations

by Rexhepi, Zija.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2017Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659.3 BOOK 2017] (1).

29. Book of proceedings

by Karaj, Theodhor.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2017Other title: International Conference "Current Psych-Social Dynamics of Development and Education Challenges 24-25 november 2017.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 BOOK 2017] (1).

30. Takimi në Junik

by Abazi, Hajdin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2018Other title: Takimi i parë publik diplomatik SHBA - UÇk.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-94 ABAZI 2018] (1).

31. Libri i abstrakteve: Konsolidimi i shtetit dhe sfidat eurointegruese

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2018Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.01 KONSOLIDIMI 2018] (1).

32. Asnjë zë tjetër

by Bashota, Sali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2018Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 BASHOTA 2018] (1).

33. Thesis - Revistë Kërkimore Ndërkombëtare

Edition: Viti 7, Numër 2, VjeshtëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë, Republika e Kosovës Kolegji AAB 2019Online access: https://thesis-journal.net/2018-vol-7-no-2/ Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 001.001.5 THESIS V.7 N.2] (1).

34. Flirt

by Tafa, Lulzim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2019Other title: Poezi.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 TAFA 2019] (1).

35. Vrasja në gjendje të tronditjes së fortë mendore

by Hasani, Fejzullah.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2019Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.983 HASANI 2019] (1).

36. Siguria dhe privatësia e të dhënave në internet

by Maraj S., Arianit.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2019Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 004.0048 MARAJ 2019] (1).

37. Teori dhe strategji të mësimdhënies - qasja konstruktiviste

by Rexhaj, Xhavit.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2019Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37.02 REXHAJ 2019] (1).

38. E drejta penale Pjesa e përgjithshme

by Jonuzi - Shala, Vjosa.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2019Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343(96.51) JONUZI-SHALA 2019] (1).

39. Analiza financiare dhe auditim

by Iballi, Nazmi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2019Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 336(075.8) IBALLI 2019] (1).

40. Sfidat e punësimit të të rinjeve në periudhë tranzicioni: Kualifikimi-Punësim-Avancim

by Konferencë, Studentore.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2020Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 331.5 KONFERENC 2020] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës