Your search returned 68 results. Subscribe to this search

|
61. Gjurmime albanologjike - Folklor dhe etnologji

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 GJURMIME 1988] (2).

62. Gjurmime albanologjike - Folklor dhe etnologji

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 GJURMIME 2005] (1).

63. Çështje të studimeve albanologjike I

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 008 ÇËSHTJE 1987] (1).

64. Leksikon i arteve dramatike

by Isaku, Luljeta | Islami, Nebi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 792 (042.3) ISAKU 2012] (1).

65. Këngë të ndryshme popullore

by Vinca, Nuhi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 1982Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.8 KËNGË 1982] (1).

66. Gjurmime Albanilogjike Seria e shkencave historike 30-2000

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës PrishtinëAvailability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 94 ALB 2003] (1).

67. Epika legjendare e Rugovë

by Neziri, Zymer Ujkan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 2009Other title: Titulli paralel në gjuhën angleze.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.7 NEZIRI 2009] (1).

68. Gjurmime Albanologjike - Seria e shkencave historike 26-1996

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 94 ALB 1997] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës