Your search returned 68 results. Subscribe to this search

|
41. Komiteti mbrojtja kombëtare e Kosovës 1918- 1924

by Culaj, Lush.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 908.496.5 CULAJ 1997] (1).

42. Fan S. Noli në 100- vjetorin e lindjes 1882-1982

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 929 NOLI 1984] (1).

43. Gjurmime historike të rilindjes kombëtare

by Rahimi, Shukri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1986Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 94.081/.084 RAHIMI 1986] (1).

44. Simpoziumi per Skenderbeun (9-12 maj 1968)

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 1969Other title: Simpozijum o Skenderbegu.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 929 SIMPOZIUMI 1969] (1).

45. Marrëdhëniet Shqiptaro-Greke 1829-1881

by Raça, Shkëlzen.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 94 RAÇA 1990] (1).

46. Marrëdhëniet Shqiptaro-Serbe 1912-1918

by Shala, Xheladin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 94 SHALA 1990] (1).

47. Shqiptarët në rrjedhat ballkanike

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 94 SHQIPTAERËT 1996] (1).

48. Socialdemokracia serbe dhe çështja shqiptare 1903-1914

by Cana, Zekeria.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 1986Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 94 CANA 1986] (1).

49. Populli shiptar në kapërcyell të shek. XX

by Cana, Zekeria.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 94 CANA 1990] (1).

50. Gjergj Kastrioti - Skënderbeu dhe epoka e tij në historigrafinë shqiptare

by Hadri, Flamur.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 929 HADRI 1987] (1).

51. Poetika e romanit historik Shqiptar

by Krasniqi, Bajram.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-3/4 821.18-31.09 KRASNIQI 1985] (1).

52. Tingujt e kohës- Libër Leximi

by Hoxha, Ramiz | Syla, Xhevat.

Edition: 6Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 1987Other title: Për klasën VI të Shkollës fillore.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/3 821.18 HOXHA 1987] (1).

53. Hulumtime në letërsinë popullor

by Zejnullahu, Adem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 2005Other title: Studies in the popular literature.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-5/2 398.8 ZEJNULAHU 2005] (1).

54. Gjuha shqipe 1

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/4 811.18 GJUHA 1985] (1).

55. Komunikime artistike të këngës popullore

by Berisha, Rrustem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398 BERISHA 2006] (1).

56. Tridhjetë vjet të institutit albanologjik (1967-1997)

by Jubilar, Botim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-5/1 929 JUBILAR 1997] (1).

57. Kërkime dialektologjike

by Halimi, Mehmet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 HALIMI 1985] (1).

58. Fitonimia shqipe e Kosovës Lënda, ndarja,etimologjia

by Sejdiu, Shefki.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 '373.22SEJDIU 1979] (1).

59. Gjurmime albanologjike - Folklor dhe etnologji

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1975Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 GJURMIME 1973] (1).

60. Gjurmime albanologjike - Folklor dhe etnologji

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 GJURMIME 1999] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës