Your search returned 68 results. Subscribe to this search

|
21. Hulumtime dialektologjike dhe onomastike

by Mulaku, Ragip.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'282.3 MULAKU 2005] (1).

22. Poezia Popullore e fëmijëve

by Ahmeti, Jahir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 AHMETI 1997] (1).

23. Alternativat e Kuptimit

by Fetiu, Sefedin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 1994Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 FETIU 1994] (1).

24. Poetika e poemave të Jeronim de Radës

by Kabashi, Emin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 1994Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 KABASHI 1994] (1).

25. Marrëdhëniet shqiptare - serbo - malazeze (1830 - 1878)

by Brestovci, Sadulla.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1983Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 327(=18:197.1) BRESTOVCI 1983] (1).

26. Antroponimia e shqiptarëve të Kosovës I

by Doçi, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 '373.23 DOÇI 1990] (1).

27. Kultura kombëtare shqiptare deri në lidhjen e Prizrenit

by Pirraku, Muhamet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.1 PIRRAKU 1989] (1).

28. Marrëdhëniet shqiptaro - greke 1829 - 1881

by Raça, Shkëlzen.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 327(=18:495) RAÇA 1990] (1).

29. Krijues dhe bartës të tregimeve popullore në Drenicë

by Rukiqi, Mehmet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.2(=18) RUKIQI 1998] (1).

30. Shtresime kulturore

by Xhemaj, Ukë.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.1(=18) XHEMAJ 2005] (1).

31. Anekdota - I

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.23(496.51) ANEKDOTA 1987] (1).

32. Epika legjendare e Rugovës - V

by Neziri, Zymer Ujkan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.87(=18) NEZIRI 1997 V.5] (1).

33. Poetika e baladës popullore shqiptare

by Fetiu, Sadri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.87 FETIU 1987] (1).

34. Rizah Bllaca - Këngë popullore I

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.87 BLLACA 1997] (1).

35. Personazhi i gruas në letërsinë shqipe mes dy luftërash

by Kryeziu, Resmije.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 KRYEZIU 1988] (1).

36. Deti dhe detarët në letërsinë popullore shqiptare

by Brisku, Bahri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.5(=18) BRISKU 2006] (1).

37. Femina Litterarum

by Kryeziu, Resmije.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 KRYEZIU 2009] (1).

38. Letërsia shqipe dhe Mërgimi

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 LETËRSIA 1997] (1).

39. Skënderbeu në letërsinë frënge

by Jaka, Ymer.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.133.1.09 JAKA 1990] (1).

40. Vajtime, gjamë dhe energji

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 VAJTIME 1987] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës