Your search returned 10 results. Subscribe to this search

|
1. Kultura kombëtare shqiptare deri në lidhjen e Prizrenit

by Pirraku, Muhamet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.1 PIRRAKU 1989] (1).

2. Krijues dhe bartës të tregimeve popullore në Drenicë

by Rukiqi, Mehmet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.2(=18) RUKIQI 1998] (1).

3. Shtresime kulturore

by Xhemaj, Ukë.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.1(=18) XHEMAJ 2005] (1).

4. Anekdota - I

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.23(496.51) ANEKDOTA 1987] (1).

5. Epika legjendare e Rugovës - V

by Neziri, Zymer Ujkan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.87(=18) NEZIRI 1997 V.5] (1).

6. Poetika e baladës popullore shqiptare

by Fetiu, Sadri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.87 FETIU 1987] (1).

7. Rizah Bllaca - Këngë popullore I

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.87 BLLACA 1997] (1).

8. Deti dhe detarët në letërsinë popullore shqiptare

by Brisku, Bahri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.5(=18) BRISKU 2006] (1).

9. Komunikime artistike të këngës popullore

by Berisha, Rrustem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398 BERISHA 2006] (1).

10. Epika legjendare e Rugovë

by Neziri, Zymer Ujkan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 2009Other title: Titulli paralel në gjuhën angleze.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.7 NEZIRI 2009] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës