Your search returned 4 results. Subscribe to this search

|
1. Praktikum i kimisë

by Kamberi, Bedri | Mehmeti, Rexhep.

Edition: Botimi i katërtMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1986Other title: Për klasën I të shkollës së mesme me baza të përbashkëta të arsimit të orientuar.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-2/6 54 KAMBERI 1986] (1).

2. Praktikum i kimisë

by Kamberi, Bedri | Mehmeti, Rexhep.

Edition: Botimi i tretëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1983Other title: Për klasën I të shkollës së mesme me baza të përbashkëta të arsimit të orientuar.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-2/6 54 KAMBERI 1983] (1).

3. Praktikum i kimisë

by Kamberi, Bedri | Mehmeti, Rexhep.

Edition: Botimi i dytëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1981Other title: Për klasën I të shkollës së mesme me baza të përbashkëta të arsimit të orientuar.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-2/6 54 KAMBERI 1981] (1).

4. Kimia organike

by Daci, Nexhat | Bicaj, Muhamet.

Edition: Botimi i dytëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1985Other title: Për klasën e tretë të arsimit të mesëm të orientuar dega: Kimio-teknologjike.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-2/6 547 DACI 1985] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës