Your search returned 8 results. Subscribe to this search

|
1. Gramatika e gjuhës shqipe ( fonetika dhe morfologjia)

by Mulaku, Latif | Kelmendi, Ahmet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore KSAK 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 MULAKU 1984] (1).

2. Dialektologjia shqiprate

by Gjinari, Jorgji.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore KSAK 1966Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'282 GJINARI 1966] (1).

3. Gramatika e gjuhës shqipe - Sintaksa

by Kelmendi, Ahmet | Hasimja, Mazllum.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-3/4 811.18 KELMENDI] (1).

4. Gramatika e gjuhës shqipe - Fonetika dhe morfologjia

by Mulaku, Latif | Kelmendi, Ahmet.

Edition: Botimi i gjashtëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-3/4 811.18 MULAKU 1984] (1).

5. Gjuha angleze

by Aleksiq, Milka | Drazhiq, Vera | Kraus - Srebriq, Eva.

Edition: Botimi i dytëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1985Other title: Për klasën VI të shkollës fillore.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-1/6 811.111 ALEKSIQ 1985] (1).

6. English II

by Kristo, D | Agolli, E | Bombaj, N | Romano, M.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1993Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-1/6 811.111 KRISTO] (1).

7. Gjuha angleze

by Aleksiq, Milka | Kraus - Srebriq, Eva.

Edition: Botimi i shtatë i plotësuarMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1986Other title: Për klasën VIII të shkollës fillore.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-1/6 811.111 ALEKSIQ 1986] (1).

8. Gjuha angleze

by Novakoviq, Vesna.

Edition: Botimi i gjashtëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1985Other title: Për klasën I të arsimit të orientuar.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-1/6 811.111 NOVAKOVIQ 1985] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës