Your search returned 12 results. Subscribe to this search

|
1. Programet e zgjedhura

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1988Other title: Për klasën VII dhe VIII të shkollës fillore në KSA të Kosovëa.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-3/2 37 PROGRAMET 1988] (1).

2. Gjeografia

by Ahmetaj, I | Pushka, Asllan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-3/4 372.891 AHMETAJ 1988] (1).

3. Gjuha angleze

by Matijasheviq, Lilana | Ququz, Lubica.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-3/4 37 MATIJASHEVIQ 1980] (1).

4. Ushtrime nga fizika

by Bejtullahu, Rasim | Ajazaj, Hamdi | Shemsedini, Zahadin | Maliqi, Rashit.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-3/4 372.853 BEJTULLAHU 1988] (1).

5. Gjuha angleze

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1978Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/4 811.111 GJUHA 1978] (1).

6. Fizika

by Shliviq, Sreten | Ivanoviq, Dragisha | Markov, Boris.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1976Other title: Për klasën III gjimnaz - Drejtimi i shkencave natyrore.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-2/6 372.853 SHLIVIQ 1976] (1).

7. Fizika

by Shliviq, Sreten | Ivanoviq, Dragisha | Markov, Boris.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1976Other title: Për klasën III gjimnaz - Drejtimi i shoqëroro-gjuhësor.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-2/6 372.853 SHLIVIQ 1971] (1).

8. Ushtrime nga fizika

by Skënderi, Skënder | Veseli, Ahmet | Gashi, Rexhep | Bekteshi, Refik.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1988Other title: Për klasën I të arsimit dhe edukimit të mesëm.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-2/6 372.853 SKENDERI 1988] (1).

9. Fizika

by Bejtullahu, Rasim | Ajazaj, Hamdi | Shemsedini, Zahadin | Maliqi, Rashit.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK Other title: Për klasën II të arsimit dhe edukimit të mesëm.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-2/6 372.853 BEJTULLAHU] (1).

10. Fizika

by Veseli, Ahmet | Istrefi, Lutfi | Maliqi, Rashit | Ahmetaj, Skender | Skënderi, Skënder | Latifi, Ramiz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1990Other title: Për klasën IV të arsmit dhe edukimt të mesëm.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-2/6 372.853 VESELI 1990] (1).

11. Fizika

by Skënderi, Skënder | Veseli, Ahmet | Gashi, Rexhep | Bekteshi, Refik.

Edition: Botimi i dytëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1988Other title: Për klasën I të arsimit dhe edukimit të mesëm.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-2/6 372.853 SKËNDERI 1988] (1).

12. Ushtrime dhe probleme të fizikës

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1972Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 372.853 USHTRIME 1972] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës