Your search returned 5 results. Subscribe to this search

|
1. Mikrobiologjia e përgjithshme

by Plakolli, Mujë.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1986Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-3/4 579 PLAKOLLI 1986] (1).

2. Biokimia dhe biologjia molekulare - me praktikum

by Petroviq, Jelena | Crkvenjakov, Radomir | Kojiq, Milka | Saviq, Ana.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1985Other title: Për klasën IV të arsimit të mesëm të orientuar.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 577 PETROVIQ 1985] (1).

3. Mikrobiologjia

by Berger - Jekiq, Olga | Jankoviq, Miroslava | Jovanoviq, Milosh K | Lukiq, Miodrag L | Markoviq, Lubisha M.

Edition: Botimi i pestëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1979Other title: Për klasën e parë të arsimit dhe edukimit të mesëm - Dega e shëndetësisë.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 579 JEKIQ 1979] (1).

4. Biologjia - me praktikum

by Marinkoviq, Dragoslav | Saviq, Ana.

Edition: Botimi i dytëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1984Other title: Për klasën II të bazave të përbashkëta të arsimit të mesëm të orientuar.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 57 MARINKOVIQ 1984] (1).

5. Praktikum eksperimental nga mikrobiologjia

by Wistricich, George A | Lechtman, Max D.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1978Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 579 WISTRICICH 1978] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës